No když jsme u toho, nedávno jsem potkal kačera taky z Pardubic v Monaku ![]()
tak si ju dej na předek ![]()
Tak to já zase před několika dny zjistila, že je kačer můj bývalý kolega z práce… Občas je to překvápko, když člověk zjistí, kdo všechno loguje nálezy… :-)))
…jo, to jsem byl sluzebne masmedialne ve Vidni (nejaka akce s MotoGP) a byl tam mrak kolegu z jinych masazne medialnich monstrpodniku… Mel jsem par minut cas a vyrazil na cache Burgtor. Krabku jsem si poodnesl par metru bokem, nacez na me vybafl kolega fotograf z jiste agentury "jezis, to je Burgtor, ted jsem na ni chtel jit"… A do toho slecna leporterka z jisteho megadeniku: "ty ses taky nemocnej? me to bavi, ale moc toho jeste nemam". No a uzavrel to jeji fotograf, co ji byl v patach, ktery povida: "ja radeji lovim pstruhy a candaty, ale tady me donutili hledat nejakou mikrovku ‘Parlament’, prej ze se blbe hleda, tak jsem jim ji nasel…"
No a na toto zjisteni, ze lidi, se kteryma se clovek pracovne potkava na kazdym kroku, jsou taky kaceri, jsem musel jet az do Vidne… :o)
No, já byl s jedním zdejším kolegou v 89. na vojně. Od té doby jsme se neviděli, protože jsme každý skončili na jiné straně republiky. Až jsme se našli tady na fóru. Že, Nunčo… ![]()
já potkal asi před 14ti dněma stříbrnou octavia 2 tusim 1AE znacka? ale to uz fakt nevim, na sjezdu z D1 u chodova, já najížděl na jižní spojku a černá ještěrka jela nahoru jako na sporilov nebo coto tam je
Jinak je zajimave ze ja hrozne dlouho nikoho nepotkam a pak najednou treba tri jesterky v jeden den, ale ted je zrovna ta doba kdy dlouho nikde nikdo ![]()
… Stodulky u datarecovery… ![]()
já potkal někoho v Kroměříži na konci Vážan v pondělí kolem 18:45, tedy někdo mě…
jel ve Fordu (fíkus nebo fusion), SPZ xZx xxxx, vzadu v pravo nalepenou ještěrku…
já byl ten "vzorný" cyklista ve žluté vestě, co neuhl a neuhl ke kraji ![]()
s bílou a reflexní ještěrkou na černém blatníku…
kdo se přizná ![]()
A nedela nekdo z vas v Centru pokladen v Hostivari na Prazske?
Pri zajizdeni do garaze jsem zahledl jesterku na firemnim Roomsterovi ![]()
Je pěkné, když se setkají dva kačeři u FTFka, ale není nad to, když se sejdou u jedný keše dva kačeři a ani jeden k ní nejde. Takhle jsem držel v Sušici na náměstí u keše [cache]GC1NMFP[/cache] v šachu dvě kačerky. Poučen jsem již uhýbal, když se k lavičce, kde keš je, přiblížila matka s dvouma dětmi. Samozřejmě, byla to kačerka. U nás jsem zase potkal kačera Zlomu, který mne předhonil v autě a vyfoukl mi krásné čtvrté místo. Ale příjemně jsem si s ním pokecal a ani mito nevadilo.B)
Já jsem plzenský "strážce" keše Strážci pravěku takže kačery vidím dost často, pokud se jdou po odlovu ke mě najíst tak si i pokecáme
pokud nee tak jen sleduju jak loví další keš v parku ![]()
Nezná někdo tohoto šedého Opela Vectru B? Auto viděno u Nejvyššího soudu v Brně. ![]()
Ty jo polásku, to je jak kdyby jsi nikdy nepotkal mě :-)))))
Za dobu kešování jsem měl již několik zajímavých setkání, ale vyzdvihnu dva kurioznější:
ten první případ se mi stal letos, když jsem byl na Ukrajině splavovat místní řeky, a dvě noci jsme strávili na Koločavě, a samozřejmě jsme nemohli vynechat hospodu na policejní stanici - vyhlášená křižovatka českých turistů, večer začínal poklidně, kdy jsme si objednali po pivu, a někdo dostal nápad objednat tři vodky, ma neznali ukrajinské poměry a hospodský nam vyrazil dech, když před nás postavil tác štamprlí, a pčed do vyložil tři láhve, no co, byli jsme tam celý zájezt tak proč ne. V ten večer se hrálo finále mistrovství světa v ledním hokeji, my proti rusům, v hospodě měli kabeovku, ale bohužel žádná ze stanic nepřenášela hokej, ale mladý hospodský měl laptop a internet, tak jsme jej požádali či by nám nemohl pustit internetové vysílání, bohužel měl pomalé připojení takže šlo pouze irádio a zvuk z laptopu byl slabý, tak nás skupinka stála okolo namačkaná na sebe. Vedle mně stál klučina v mých létech v červeném tričku, po vyhraném zápase jsme to zapili, a já se na něho dívám a všimnul jsem si na tričku potisku 5 beskydských vrcholů, tak jsem hned na něj spustil ty vole od kud jsi? a on z Havířova, já na něj jé ten pochod chodí jeden můj kolega (brunoos), a on no to jméno a příjmení mi něco říká však jsem pořadatel. Poznamenal jsem ještě že ho znám přes jednu celosvětovou hru, která je organizovaná přes internet a on: jo ty taky hraješ geocaching? no hovořím že jo, hned jsem se ho ptal na jméno a on já jsem Petr M., no to mi nic neříká, můžu znat nick? odpověď jasně Algar, no tak to jsem šel do kolen, neboť tento nick znám od svých začátku v GC, mnoho jeho keší jsem odlovil, a navíc Algar se pohybuje ve stejnem regionu jako já, tady ho nepotkám, ale narazím na něj cca 400 Km od domova.
Druhý případ se mi stal když jsem zakládal cache [cache]GC2C2WB[/cache], mnohokráte jsem potkal kačera při odlovu, ale tady se mi poprvé stalo, že mně kačer vyhmátl při zakládaní cache, je o tom ostatně zmínka v listingu.
Už jsme si na tom lámali hlavu na eventu, takže tady už je to poslední možnost. Nebyl by jsi to ty, kdyby sis nerejpl. ![]()
Já byl předminulý týden v Kopřivnici, večer se mrknu co je tam v okolí nového, vidím nová keš, ale je puštěná v půl jedenácté večer kousek od centra, takže do rána už ji někdo bude mít, jaké bylo mé překvapení, když jsem po 170 km a devět hodin po zveřejnění potkal FTF-kaře s krabkou v ruce.
Včera zase Kaliště u Humpolce, 180 km od domova, deset hodin od zveřejnění a FTF-kař odešel 12 minut predemnou.
To by se u nás nestalo, tam mám jistotu, že i když to pípne o půlnoci, do dvou hodit je FTF, STF i TTF.
Loni zase jiný zážitek v lednickém parku, hledám krabku u skleníku, nějaký šramot tak zpovzdálí pozoruju jakéhosi důchodce co se dere z křoví, pomyslím si něco o prostatě, ale motal se tam dál a vyklubal se z něj kolega, nakonec jsme spolu ještě s jeho známou vybrali celý par
Naposledy jsem potkal rodinku německých keškařů v Maďarsku ve městě Balatonfured, kde jsem sedící na pařezu opodál logoval micro kešuli.. Už mi bylo divné, že se okolo místa motali, a potom když jsem uviděl cosi říkající slečnu držící Gps, zamával sem na ní keškou… Bohužel se německy moc nedomluvím, ale aspoň jsem se zeptal na nick a počet nálezů.. Jinak asi na 5 keškách v okolí balatonu jsem byl vždy asi 1 hodinu po českém cacherovi KávonRakato…
Tak já potkávám denně kolegy kačery v práci,až nedávno jsme se dozvěděl o dalších z nich a to jen díky tomu že mě viděl jít k mému autu s ještěrkou.No je nás tam ve Fabrice hodně kačerů ![]()
Ve čtvrtek jsem potkal při odlovení kešky Výhled na paneláky v Praze dvojici příjemných Kačerů. Respektivně kačerku s kačerem, a to "Casanova CR". Dali jsme se do řeči. Hezky jsme si popovídali o našich lovech.![]()
Už se mi stalo že jsem dorazil k cachi a u ní nějak povědomá postava. A opravdu, kolega plachtař, se kterým jsem se párkrát potkal na závodech! Mezi cachery znám osobně minimálně 6 dalších pilotů.
Cestou do práce zase pravidelně vídávám Renaulta s nálepkou ještěrky, zatím nevím kdo to je ale Krutizlab by mohl vědět, má to přes ulici ![]()