Myslím, že někde to tu téma bylo:-)
Dneska jsem v práci viděla světle zeleného opla s ještěrkou na zadku ![]()
Je to někdo odtuď ? ![]()
Myslím, že někde to tu téma bylo:-)
Dneska jsem v práci viděla světle zeleného opla s ještěrkou na zadku ![]()
Je to někdo odtuď ? ![]()
Světle zelený opel je můj, kde si ho potkala? Je tam i TB…
Vždyť je v servisu…
Pokud jde teda o opravdu brutálně světle trávníkovou zeleň…
no kdybys potkala cervenyho opla misto zelenyho, tak to jsem ja ![]()
Anebo já ![]()
Ja byl nedavno "prepaden" v samosce neznamou kacerkou, ktera me podle fotky poznala a ptala se na radu k reseni jedne me mysterky. A jeste mi vykala. ![]()
Kačery na lovu potkávám často, když vidím auto s ještěrkou zastavím a pokecám. No jednou už jsem i narazil, byli to nějací nepokecaví kačeři. Slušně jsem se rozloučil a jel jsem dom. Ale asik největší překvapení bylo pro mne setkání s Badgerem. To si takhle jdeme na kešuli kousek od Hory sv Šebestiána a již hluboko v lesích proti nám svižným krokem důchodce, vysportovanej. Povidám kámošovi , hele němčour. A důchodce povidá nám (když k nám došel) "koukám že taky jdete na příhradový most [cache]GC1X3C7[/cache] No a tak se z čiperného turisty důchodce vyklubal kačer Badger. Inu pokecali jsme a valili dál ![]()
Když jsme se poprvé vydali s rou_ovi na FTF, tak jsme cestou od auta míjeli starší keš… inu necháme si jí až při návratu. Kousek dál proti nám dospělý pár (cca 50 let) s mapou a štrádují si to po značce. Prošli jsme kolem nich, každý GPS v ruce, bavíme se o GC…nic.
Při návratu od FTF (skutečně tam nanás počkalo) se blížíme k plánované keši a přímo na kameni nad ní ten pár svačí. Inu co se dá dělat, popojdeme kousek dál a kdyžtak počkáme. Ze zatáčky se Honza otočil a povídá "No to víš, že jí maj!"
Skutečně kešku již měli nalezenou, jen se maskovali za svačinu, když jsme šli dva "mudlové" kolem ![]()
Tak jsme si pokecali, prozradili jim tu novou keš (další zájemci na ní dorazili až druhý den) a šli si zase po svých ![]()
Jojo, divoce trávově zelená
A s TB ![]()
Ani neíte, jak to potěší, když člověk vidí spřízněnou duši
Nebo její auto :D:D
No ja diky sve kesi Akita Inu [cache]GC20JAW[/cache] potkavam kacery celkem casto a setkani s nekterymi je opravdu prijemny zazitek. Souhlasim s tim, ze je i dost kaceru, kteri jsou takovi malomluvni.
Ja jeste nikdy nepotkal zadneho kacera.
Kuratkoo: vsak neboj, pozvu te na parek do IKEA a potkame se :)![]()
S474N: mas IKEA Family kartu? At to mas levnejsi..
a presne todle jsou ti pubertaci z brna a okoli, co chodi na irc..
<ontopic>ja potkal a bylo to fajn</ontopic>
Kuratkoo: nemam, ale prej se da o ni pozadat online primo tam
B)![]()
A myslis, ze vam dvema nejakou daji? ![]()
Ja kartu uz daaavno mam
S474Ne, takze muzeme na parky na moji kartu ![]()
Kuratkoo: tak jo, ty jdes na parky s bezednym kelimkem a ja si skocim na smazak ![]()
Bohužel moje vozidlo nedisponuje viditelným znakem geokačera. Už mám na zadku jednu klubovou nálepku a s druhou by se to třískalo ![]()
Ale po ještěrkách koukám pořád ![]()
minulý týden na slovensku na keši GC10M2H sme se potkali 4 kačeři z čech.
Dnes 20.8. v 7:45 na R6 smer Praha - Stribrna octavka - 1AE 41xx
jesterka na zadku… co? … kdopaste to byl? .. .![]()