Kdy začnete chodit do přírody?

Byl dlouhý víkend, začaly prázdniny, tak koukám, jak se to projeví. Na mých městských keškách provoz jako na václavéku, ale na lesní skoro ani ťuk. Kdo jiný by měl vyrazit do přírody, než kačeři? :slight_smile: Dost bylo betonu, příroda přece nekouše (no, aspoň většinou, hehe)

V tom horku jedine k rybniku, ale uz hodne logu je tam, a nikdo nezalogoval setkani s tou pannou na obrazku. :frowning:
Tak nevim, nevim… Kdyz zajistis aby tam byla… :wink: :D:D:D

Na jihu na kaprovi máme rušno pořád. Příroda volala a tady se poslouchalo.

Ber to tak, že aspoň s takovou keškou nemáš moc práce. A málokdy u ní najdeš negativní logy. Sem tam se sice nějaký citlivka spálený od kopřiv najde, ale většinou tam jdou lidé, kteří mají tento typ keší rádi a pochválí tě za to, žes je přivedl na pěkné místo. :slight_smile:

petegeo: přestěhovala se na nudapláž na osecký jadran [gc]GC19D7D[/gc] :slight_smile: asi ji tam pojedu zkontrolovat :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Teď sem v přírodě byl! Nikde žádná krabice, tak sem aspoň zmapoval žlutou turistickou pro openstreetmap. B) Nicméně hlásím, že do oblasti tvých krabic jedu co nejdřív to půjde :wink:

A my byli dneska na horach, hec :slight_smile:

A ty proč sedíš u kompu?:smiley:

Tak městké kešky vždy táhnou více, vidím to na svých keškách. :slight_smile: Ale stejně nejvtipnější je to, kdž ti kačerka vynadá, že se umazala od hlíny u tvé kešky. :smiley: To pak nevíš, jestli máš brečet, či se smát.

Protože jsem poslal do přírody na chalupu aspoň ženu a děti, abych mohl doma v klidu vymalovat (a teď čekám, až mi uschne barva :slight_smile: :stuck_out_tongue: )

Teď jsem se vrátil z Šumavy. Bylo tam krásně. Kešek jsem našel tak akorát, bohužel jsem teď zjistil, že při exportu se mi některé nenahrály, takže jsem byl ochuzen. Lovil jsem vesměs tradičky. Trošku mě zaškočilo že z 80% nalezených kešek byly plné logbooky a věci na nějakou fér výměnu tam taky nebyly, ale s tím jsem trochu počítal. Hlavně že jsem se pořádně pojezdil a kole, a byl jsme daleko od kompa :wink:

To se někdo má, když může vyrazit na lov… To já proseděl celej den doma, kde jsem stejně kvůli vedru skoro nic neudělal. Jenže jsem minulej tejden něco chytnul, tak teď kašlu jak starej tuberák a snažím se vyléčit… Hned bych někam vyrazil. I když kdybych byl zdravej, tak makám na brigádě na přípravě tábora, takže stejně kešky žádné. Co se dá dělat, není každý den posvícení. Ale být vámi, tak určitě hned někam vyrazím. Nejlíp někam na hory, kde nebude to hrozný vedro :slight_smile:

Třeba lidi do přírody vyrazili, jen neměli přístup na internet. Po týdnu jsem se vrátila do města a na horách bylo mnohem líp :slight_smile:

Daku: Ve Švýcarsku je fajn a v tom Českém zvlášť. Právě koukám na Tvůj log, jak Ti to na fotce sluší. :slight_smile:

Díky za kompliment :slight_smile:

Beru koloběžku a městských se skoro netknu. Za Brnem je to super. :slight_smile:

Kdy začnete chodit do přírody? No já začal před 25 lety a ještě jsem nepřestal, sezónu pravidelně začínám první nocí pod širákem druhý, v nejhorším případě třetí víkend v lednu … :wink:

A sezónu končíš třetí týden v prosinci, ne :D?

Třetí ne, většinou už druhý v prosinci. Přes svátky jsem pod širákem už nespal ani nepamatuju … :wink:
… i když pár výjímek by se našlo … :slight_smile: