Tato kes uz nebude obnovena, pri pristi navsteve ji odnesu. Diky vsem za navstevu (teda vsem ne, ale kdyz nemuzu mazat logy, muzu mazat cele kese, ze :-).
Proboha PROOOOOOOČ??? :-((((
Příští týden jsme se tam chystali razit s dětmi na poklad, který nám loni na podzim už nějak časově nevyšel. Přiznávám, že Karlštejn byl jen jako třešinka na dortu při návštěvě této cache.
Nechápu, proč likviduješ bezproblémové keše, navíc na začátku sezóny. To má být schválnost? jestli se ti nechce se o ně starat, třeba se najde někdo, kdo by je adoptoval…
O adopcich uz byla rec minuly rok, letos nemam zajem. Ze ses to ty, Mione, tak si ji jeste pristi tyden zaloguj i kdyz je v archivu, protoze tahle neni zrusena pro poruseni pravidel tak mi to nebude vadit :-). Odnesu ji teda az za ctrnact dni. Nebo tam treba do ty doby nekdo udela novou, misto je uz volny :-).
Jarry, smim se zeptat, co te vedlo prave k tomuhle kroku? Ktery log konkretne mas na mysli? Tedy necetl jsem je dopodrobna vsechny, ale mezi temi z posledni doby mi zadny neprijde zavadny. Jiste nemluvim jen za sebe, kdyz reknu, ze jsem z toho prekvapeny, zmateny, nastvany, smutny a ustarany.
A co s kbelickem v pripade, ze nekdo dalsi (hej, na me tedy nekoukejte:-)) bude chtit cache na stejnem miste obnovit treba hned rano? Vubec, hlásí se nejaky dobrovolnik, ktery by ji obnovil?
Na stejnem miste bych to uz fakt nedelal, je tam ted pod listim hodne spatnej signal, to je jeden (hlavni) z duvodu proc s ni koncim, beru to jako svoji ostudu pri vyberu mista :-). Myslel jsem spis nekde na kopci proti hradu. Kyblik muze jeste na Miona pockat, pak ho odnesu.
Vsak tam uz po tolika lidech nedostatek signalu musi vynahrazovat geodalnice ne? ;-))) No fajn, diky za vysvetleni a delej jak myslis. Co se vyberu mista pod listim tyce, ani ja se kuprikladu na tom sesupu pod letohradkem Hvezda nevyznamenal. Ale rozhodne ho pro pobaveni publika }
hodlam provozovat, co to pujde. ![]()
Se mnou si starost nedělej - cache je už stejně zaarchivovaná, což znamená podle pravidel pro tuto cache “hra skoncila”
Tak holt změníme plány a vyrazíme třeba do ZOO na Šamanovku
To chces rict, ze detem neukazes Karlstejn, protoze tam neni kes :-)? Pro jistotu ji tam jeste tyden stejne necham ![]()
Jo, přesně tak nějak
A o tom ten geocaching přece je, ne? Stejně děti akorát při plánování hulákají “hurá, jedeme na poklad” místo “hurá, jedeme na hrad” či “hurá, jedeme do parku” ![]()
ja sa tam uz dva roky chystam urobit cache hore pri krizku po ceste z Trebane s peknym vyhladom na Karlstejn, akurat je to na mojom to do liste a nebolo to prioritou. Tuto sobotu ideme na chalupu do Srbska, takze pri tej prilezitosti mozem cache zalozit. Kazdopadne by tam kludne mohli pri sebe koexistovat obe, skoda ze ju Jarry rusi, ale je to jeho rozhodnutie a nam do toho nic nie je…
btw ak chces Jarry tak tu Tvoju mozem odniest, aby si tam nemusel kvoli tomu behat…
Diky, s tim problem nemam, jezdim tam kazdy tyden nejmene jednou, napr zrovna zitra, ale jeste ji tam ten tyden necham.