Jak s pomocí Premium Member můžu stáhnout více keší najednou do GPSky.Myslím jako jestli to jde přímo přes gc.com nebo přes nějaký program.Zatím používám program EasyGPS.Poradí někdo?
Půjdeš na svůj profil, vpravo máš "Premium Features" a pod tím " Build Pocket Queries" a na to když klikneš, tak se ti otevře další stránka, kde máš "Find Caches Along a Route" to ti slouží k vyhledávání keší kolem určité trasy a "Create a new query" což ti slouží k vyhledávání a ukládání keší kolem určeného bodu, či ve státě, podle typů, velikostí, datumu a pod.
Jsem na tom úplně stejně mám Oregon 300 jsem PM a nevím vůbec jak postupovat při stahování keší z gc.com prosím poraďte někdo začátečníkovi jsem blbej a neumím anglicky omlouvám se za to nemám žadný program nic sedím u toho a chce se mi plakat když si přepisuji souřadnice na papírek
Tak to jsme na tom stejně.Ja to dělal podle návodu který mi tu na forum poslali a nic se nezměnilo:(
Jinak se koukněte do WiKihttp://geowiki.hidden.cz/wiki/PocketQuery
No, nejsnažší je připojit GPS k počítači a v listingu keše je tlačítko Send to GPS, to Ti tam nahraje tu jednu aktuální keš.
Pro nahrání více keší je třeba zvládnout nějaký program na práci s databází keší a začít pracovat s GPX a PQ soubory.
autocenzura
příště než se pokusím radit tak si 2x přečtu s čím má tázající problém ![]()
Pokud máš Oregona, tak stačí nakopírovat GPX přímo do něj, do adresáře GPX