Keše Geomyš alejová a Vyskeřská motýlí k adopci

Keše Geomyš alejová a Vyskeřská motýlí byli vytvořeny manželskou dvojicí Tugof a Habibi. Vytvoření a náročnější údržbu měla na svědomí Habibi, která má umělecké sklony. Jelikož tato manželská dvojice již neexistuje a Habibi se nevěnuje geocachnigu vůbec (v podstatě již několik let) a i mě původní geo zapálení opouští, tak nabízím tyto 2 keše k adopci. Pokud by bylo zájemců více, bylo by to super a rád bych si někoho vybral, pokud se nepřihlásí nikdo, keše cca za měsíc archivuji.
Tugof

Klidne bych to vzal, ale bohuzel to mam z ruky (85km). Misto a samotne provedeni je bomba, takze se koukejte nekdo z blizka prihlasit. I kdyz se mi tam stratila mince TB18JC6. Snad se jeste nekde objevi.
Michal

Smutná zpráva… Legendární a nejlepší tradicionálky v Ráji. Bohužel bych v případě ztráty nebyl schopen něco tak krásného vyrobit, takže raději říkám ne, ale pokud tě zapálení opustí úplně, tak bych se buď já nebo ostatní kolegové z MH mohli postarat o Geopsí cache.
Keší by bylo škoda, možná zvaž ten měsíční limit před archivací, ne všichni tady to fórum čtou, zkus počkat třeba do konce roku. Udělám v okolí a na MB eventu agitku za záchranu kulturních památek v Ráji, to by bylo aby se někdo neozval. Na druhou stranu si ale optimisticky myslím, že je pro řadu cacherů možnost mít tyto klenoty mezi hidden natolik lákavá, že si budeš opravdu budoucího ownera vybírat.

Hezky den, nemam problem je adoptovat, jsem u nich cca za 15 minut a ma deti kacerky mi jiste pomohou.
AldaMore

Vyskeřská motýlí - to je srdeční záležitost - počátek geozávislosti. Pokud je ještě k mání měla bych o ni vážný zájem, byla to před dvěma lety má první keš.

Primlouval bych se ohledne Vyskerske motyli pro Judith:
1/ ma to kousek
2/ ma s udrzbou vsech kesi od mafianske famiglie velke zkusenosti
3/ je to srdecni zalezitost, takze kes po adopci rozhodne nebude na okraji zajmu
4/ ma rovnez umelecke sklony - takze pokracovani motylku vidim velmi nadejne :slight_smile:

Jsem rád, že po tak krátké chvíli jsou již 2 zájemci. Přesto tuto diskusi nechám chvíli běžet než se rozhodnu komu co přenechám. Prosím případné zájemce, aby si uvědomili, že péče o tyto keše je poněkud náročnější. Především se skládá z výroby logboogů na míru a občasné opravy (sem tam myši chybí oko, ucho, zavírání…). Nyní jsou logboogy pouze normální přiložené listy (ať již odemě nebo jiných kešerů) a to se prostě k těmto keším nehodí.
Výše zmíněnou Geopsí cache si plánuju rozhodně ponechat, jelikož tu považuji zcela za svou (až na řezbářskou část) a úplně z geocachingem teké nekončím. Myš a motýl byli ale v podstatě keše manželky.

A ty by jsi k adopci nebyl? Do tymu by ses hodil a svagr by privital prisun svijanskeho piva.

Vyskeřská motýlí je i naše srdeční záležitost. Motýlka FTF chováme jako v bavlnce (jenom teď honem nevím, kde ta bavlnka je:D).
Do Ráje jezdíme docela dlouho (+ - 37 let) a máme jej rádi. Také proto jsme adoptovali od Pitra Humprecht.
Geomyš jsme obdivovali jako druzí, voněla novotou a byla naprosto skvostná! Něco takového jsme drželi v ruce poprvé, nezapomenutelný zážitek!
Takže se také hlásíme.
Oli

Jak to dopadlo s adopcí? Těch keší by bylo škoda, kdyby padly.:frowning:

To by mě taky naštvalo,protože pořád slyším jak jsou skvostné a já je ještě nemám,nechávám si je jako jubileum nebo na ukázku někomu kdo za to stojí,aby viděl co je geocaching.
Takže bych byl nerad,aby umřeli.
Stačí se na ně podívat a víš jak to dopadlo.
Geomyš Alejovou odoptovala AldaMore a Vyskeřskou motýlí Judith86.
Děkuji za záchranu,snad při mé návštěvě neupadne,očičko či křidélko.

Ano, obě keše jsou adoptované a dělají i nadále radost ´lovcům beze zbraní´.
Jen na okraj: AldaMore je chlap!:smiley:

:o Aha,tak to sorry :smiley:

Minulý rok jsme byli s manželkou v Českém ráji na dovče. Výše uvedené keše jsem měl doporučeny jako suprové od Midlana z Nové paky. Jsou suprové a bylo by škoda, aby nebyly.