Mam stejne zkusenosti z nemecka. Nachystano cca 15 krabicek v okoli vystaviste v Drazdanech. Nalezena JEDNA! Ale to jsou mestske.
Na druhou stranu jsem byl za hranicemi u Bratislavy v Rakousku a tam jsem nasel v pohode uplne vsechny, co jsem mel pripravene. Ale ty byly od jednoho autora - ktery si s nimi ocividne daval praci.
Tak jsem byl v Salzburku a musím dát Sutechovi za pravdu. Až na jednu vzácnou výjimku nebyla žádná keš, co jsem lovil, přesně zaměřena. A když není k dispozici nápověda tak nalézt micro/nano o 25m jinde je docela náročné.
Co se týče originality úkrytu tak až na jeden kokos na stromě nic originálního - většinou filmové krabičky nebo nano zavěšené v díře na vlasci občas malá krabička.
Hodně s oblibou jsou využívané místa historických strojů, např. lis na ovoce, drtička kamene, kovadlina atd…
Přesně, jak říká Maxinoha - absolutně nejlepší, co jsme zažili, byla keš Market ([cache]GC1AW2F[/cache]): GPS vás zavede do průchodu v baráku (tam to ani omylem není :D) a skutečné místo je tak o 20-30 m jinde - klidně prozradím- na slunečních hodinách, které jsou umístěny v jakési "kašně" (viz listing) obehnané zábradlím, která je stále obklopena kol dokola turisty .
K odlovení téhle keše, která je magneticky připíchnutá zespodu tyče sloužící pro funkci hodin, je třeba se ohnout přes zábradlí a keš vyndat (mimochodem je stále vidět). Sami bychom si ji tedy nedovolili vyzvednout, nicméně jsme měli to štěstí, že jsme při odlovu natrefili na nějaké Rakušáky a ti se nezdráhali krabičku před davy turistů vyndat a zase ji vrátit zpět
Americká města = Kanadská města…nano nano nano…ale zase ty v parcích torontských (něco jako lesy uprostřed města) vřele doporučuji každému…A ted poslední dva dny kešuju v londýně a začinam mit teh micro plný zuby…a to sou videt nekterý z 30 metru a vubec nechraneny pred mudlama…