Ahoj, jak někteří psali, že jde udělat keška z montážní pěny, ale nevim, jak je to myšlený, jestli to mám obalit tím, nebo jak? P.S. chci to udělat na krabičku velikosti small, a mělo by to patřit do lesa
Uz jsem par takovych videl, kesku proste obalis penou tak, aby sla otevrit. Pak ji muzes treba nabarvit, aby vypadala jako kamen nebo treba hov.., i takovou jsem videl …
problém montážní pěny je v tom , že pokud ji někde narušíš tu její šlupku (co si udělá sama po zaschnutí) tak následně působením atmosferických vlivů a zejména slunka postupě mizí až tam vůbec žádná není :(. Není to za týden či 14 dní, ale poi čase se uvedený jev ukáže
Mám keš z montážní pěny. Prostě jsem ji vystříkal na hromadu, vytvaroval a po zaschnutí v ní udělal díru pro keš. Potom jsem ji natřel barvou a ještě nalakoval, aby skrz přeci jen někde netekla voda, protože uvnitř je pórovitá. Zvěř mi ji zatím nesežrala (možná jim nechutná barva). Zato ji rozlámávají kačeři, co do ní šťourají klackem nebo ji olamují, aby zjistili, z čeho to je.
Jinak tu pěnu mám v lese, leží na zemi a nic s ní není. Je tam půl roku.
a co takhle plastove krabičky v lese? nebo plastove patrony z brokovnic od myslivcu?
tuhle otazku bych neřešil, pokud to po zaniku kešky po sobě uklidi
Pokud po vytvarování pěnu natřeš (nastříkáš) epoxidovou pryskyřicí (nesmí to být polyester ten ti to pravděpodobně sežere) pevnost a odolnost proti povětrnostním vlivům podstatně zlepšíš… možná kdyby si to chtěl hodně odolné, dala by se tam dát i tenká skelná rohož… pak už to bude bez problémů. Tenhle postup se používá v akvaristice při výrobě pozadí… několikrát jsem ho aplikoval a je to naprosto bez problémů.. jednoduché a odolné…
Je to obři rádobylejno. a když už si udělal kešku na míste kde lze nalézt nevybuchlou munici tak aspoň zruš atribut Děti/kočárek/psi respektive je změň na zákazové(ten kočárek je blbost kvuli terenu 2*)
Je to obři rádobylejno. a když už si udělal kešku na míste kde lze nalézt nevybuchlou munici tak aspoň zruš atribut Děti/kočárek/psi respektive je změň na zákazové(ten kočárek je blbost kvuli terenu 2*)
[/quote]
Kočárek se tam dotlačí, vede tam normální lesní cesta, asfaltová. Abys našel munici, musíš kopat v zemi nebo přijít v době, kdy jsou okolní jezírka vyschlá. Kvůli tomu tam kačer nevezme sebou děti?