Kočka - kačerka

Tuhle kočku chci, očividně má na skrýše dobrej čuch B)

Ale aby se nakonec keška nemusela archivovat kvůli zaseknutí kočičí hlavy ve skrýši:D:D

Proč archivovat? Nebyla by to první ani poslední kešule ukrytá za kočičí hlavou;)

Vzpomněla jsem si na log na jedné nedávno nalezené multikeši:

nějaký nick Nalezeno náhodou pri hledání ztracené kočky, špatne zamaskováno. Vyteklá propiska nahrazena tužkou + nějaký další trade.
Na internetu to logováno nebylo, tak nevím, jestli to byl kačer nebo mudla.

Takže kočka, nejlepší přítel geocachera.:smiley:

My zadnou kocku sice nemame, ale pri lovu trech kesi na malem kousku [cache]GCW0AW[/cache], [cache]GC14B70[/cache], [cache]GCW0AV[/cache] jsme cestou od te prvni "dostali" odnekud spolupochodnika (nebo spolupochodnici), jenz na nas pockala pod lavkou, nez zalogujeme a pak zase s nami sla dal. Posledni kes je asi 1 kilometr od te prvni, kde jsou i domy a kde pravdepodobne bydli. Nebyt dalsich turistu, kteri smerovali k soutoku a s kterymi si vylet zopakovala, tak mozna s nami nastoupila do auta o odjela na dalsi kese.

Vubec se nabala a chovala se, jako by tohle dalala odjakteziva. Dost casto i vbehla na plovouci kry na Labi a pak zase hop na breh. Byla to celkem sranda.

na horor cachi v hloubetine k nam ze hrbitova pred prvni stagi pribehlo odrostlejsi kote. nejen ze slo s nami, ono slo dokonce pred nami a zcela neomylne smerovalo celou trasu multiny spravne :slight_smile: jsme ani nepotrebovali gpsku. udelali jsme okruh a pri navratu se kote vyhouplo zpet na hrbitov. pry to byl onen zemrely geen … :wink:

to pri zakladani prazskych strasidel to bylo "horsi". nekdy kolem prvni hodiny po pulnoci jsme se s dandrou, co mi kryl zada, dostali k tomu dlouhemu strmemu schodisti od uvozu k lorete - sevrenemu dvema domy, je to spis takovy uzky pruchod, neda se tam dostat jinak nez nahore a dole. takze zezdola vystoupam do prvni desetiny ke trinactemu schodu, kleknu si, ze zacnu delat uv znacku, otocim se na dandru s dotazem, zda je vse ok, hned se otocim zpet a koukam do oci obrovskemu kocourovi, sedicimu dva schody vyse. evidentne se dobre bavil a ja jsem se malem skutalel dolu danovi pod nohy. jak se tam ten kocicak dostal, nechapu :slight_smile: