Kolik je u vas cm sněhu? =D

tady ay 20 cm jen at pada ma kam…:D:D:D

To budou mít v nemocnici narváno…:slight_smile:

adriane neblazni, v nemocnici mam praxi…a zrovna na chire brodsky:Di kdyz je fakt ze by tam aspon jednou bylo co delat:D

Geodaxx: Kdyz jsem dnes za poledne skocil u vozovny komin na kesku prvni trolejbusova, prelezu zabradli, udelam krok z kopce a najednou noha nad koleno ve snehu, ja parakotoul dopredu a kutululu az pod stran. KlapJa se mi tam malem udavila smichy. Sice je 23cm, ale misty nafoukano o hodne vic :wink:
Jeste ze sem z Brna zase pryc a tyden se tam neukazu B)

Říkám, ten sníh, těch 50 cm je v přírodě, ne ve městě.. Teda, myslím si to :D:D:D
Až budeš na praxi na chýře, pozdravuj tam Felčara (HB cacher), on tam dělá myslím primáře oddělení..;):wink:

Dej mi kdyžtak na sebe ICQ číslo, můžeme si povídat o počasí apod.. ;):wink:

Jihlava 20 - 25 jak kde. Zítra, tedy vlastně dneska to zkontroluji na běžkách. :wink:

Kamenný Přívoz –> asi 25cm a stále padá.

Praha, Riegrovy sady - právě teď -2st, 25cm sněhu a něco poletuje.

Staré Město pod Landštejnem (Česká Kanada) okr.Jindřichův Hradec-za noc dalších 10cm-celkem 30cm

Jemnice okr.Třebíč asi 32cm sněhu a stále padá.
Takhle ty krabičky nenajdeme. :(:(:wink:

+2 a taje. Ale včera, abych vyjel z průjezdu autem, musel jsem z příjezdovky vyházet (a na kolečkách vyvozit) závěj metr vysokou, dvaapůl metru širokou a tři metry dlouhou. Uf.

Olomoucko…od vcera od rana porad prsi…taje fest…nejakych 20cm tady asi bude…ale nacucany az beda

Mladá Boleslav - skoro 20cm prašanu, na Boleslav neskutečná kalamita (i v Praze na tom bývají se sněhem lépe). Dopoledne jsem si dal jednu škatulku.

Prajzská… v jedenáct sem to odházela a už je tam deset čísel… celkem to radši nepočítám.

Dneska opět u nás napadlo přes noc cca 15 cm..
KDO TO MÁ POŘÁD ODHAZOVAT???:o:o:p

Obec :)))))

Z Varů hlásim slabých 10 cm. Přes noc napadly tak dvě čísla. Byl jsem na horách a přírodního sněhu je málo (25cm)

večer to odhažu, namažu záda, rano se vzbudím a zas k…a padá… V Ostravě je nejmíň 30 cm
Včera dokonce na téma ladovské zimy nová mysterka [cache]GC22THR[/cache]

Jižní Haná:
včera ráno 30 cm, pak to trošku povolilo a zmrzlo.

Teď tak 25 sníh + na něm 1 cm ledu. A zase už padá.

to honny:
Obec ti odháže chodníky, ale ke dveřím se ti na to vykašle.

U nás je to tak, že projede pluh, nahrne k okraji cesty zhruba metrové hromady a my se tím musíme prokopat, pokud chceme vyjet autem na silnic. A vlastně i když nechceme, protože chvilku taje a pak to zas zmrzne, takže za nějakou hodinku bysme s tím už možná ani nepohli.:@