Kolovraty- Noční Prknovka

Ahoj mam dotaz ohledne kešky Kolovratské zajímavosti- Noční Pknovka GC1XJW3 Kolovratske zajimavosti - Nocni Prknovka (Multi-cache) in Hlavní město Praha, Czechia created by fhonsa

Rozhodl jsem se, že ji ze současných ca 600 metrů prodloužím na 2,5 km, přidám 2 mezistage, atd.

Mám tuto keš archivovat a založit novou, nebo jen upravit listing?

Zalozeni novy cache ma totiz vyhody: kaceri dostanou bod za nalez, muzou mit dalsi FTF, o nove cache se dozvi (nebo si ji vsimnou) i ti, kdo na ni uz byly a vydaji se tam znovu, pri zmene listingu si teto zmeny ani nevsimnou.

Ale zase- je mozny zalogovat nález jedné cache 2x a připsat si bod 2x, že?

Zaloz novou. Tim ze cache takto upravis, bude mit naprosto jine parametry nez ta puvodni. A to je jako kdyz zmenis pravidla na druhy polocas. Ahoj

Ahoj, jsem pro zaarchivovat a udělat novou, ale až tak za 14 dní, až si tam stihnu dojet pro tuhle :slight_smile:

Jsem take pro zalozeni nove. Rad si tam zase zajedu. :wink:

Novou. Většina lidí podruhé za druhé logování nepůjde. A při prodloužení o 2km se zvedne obtížnost, takže v tabulkách by se zvedla i těm co odlovili jednoduchou variantu. I pro Tebe to je další bodíček za založenou. Ještě mě napadá možnost onu delší udělat jako multi/mysterku/bonusovku s navázáním na původní multi. Původní multi zachovat tak jak je, případně finálku udělat malou krabičku. Velkou pixlu až na konci bonusové mysterky.

Datum, kdy bude nova cache sem davat nebudu, aby "zase" nebyly FTF BP (before published)

Také hlasuji pro ponechání původní a založení další Prknovky II :).

Prknovka je opravdu mala a 2 cache se tam bohuzel nevejdou- tak mam 2 mozna reseni:

1. Zalozim novou cache, ktera povede po trase stare, na miste finalky bude mezikes a odsud se bude pokracovat po nove trase

2. Zalozim novou cache, ktera bude zacinat u finale Nocni Prknovky

mě se líbí 2)

Inspirace v Plzni, sice u dlouhé ale parádní "Teď a nebo jindy" a jejího bonusu.

OK, jeste o tom popremyslim

dobry den chtel bych se zeptat na to kdyz mam travel bug jak si ho mam zapsat ze ho mam a jak ho mam zapsat ze ho davam do jine kesky

Ahoj. Prosim postupuj podle navodu zde na Wiki :wink:

A ja se uz tesil, ze nekdo neco napsal ohledne kesky B)

Aby jsi nerekl, mne je to jedno. Pokracovani prinese bod, ale zase to musi byt rozumne pokracovani a ne jen blby bod v terenu o nicem. Koncepce pokracovani je dobra, ale vzhledem k velikosti prostoru by pokracovani nesedelo moc s prknovkou a bylo to jaxi neco jako jineho a navic. Kdyz se zmeni puvodni, no problema, s prckem si mozna pujdeme dat obnovu, ale soucasna delka a provedeni mi pro nej zcela vyhovovala. Takze bud bod navic a nebo bez bodu. he he

Pro mensi deti je tahle velikost (700m tam+zpet) tak akorat, ale objevuji se i logy typu: Zvladl sem to za 7 min.

Nova cache bude mit neco pres 1200m + dalsich ca 1000m cesta zpet.

Pro deti je pripravena take mapa, kde jsou zakreslene zajimave body, ktere mohou potkat (strasidelne stromy, jezirka,…)

K odloveni Nocni Prknovky (http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=a9d80688-5455-4b53-907d-2b7a3c4e8053) mate jeste cas do 31.5.2010! Pak definitivně koncí :frowning: (ARCHIVED), a za par (tý)dnů vznikne na jejím místě skoro 3x tak dlouhá nová keš :stuck_out_tongue:

No jo, škoda jí. A dobře nové :slight_smile:

Tak kdo jde 31.5. večer se mnou? :wink:

Jestli chceš, v dneska v osm vyrážím z Prahy :-))

Doporucuju navstivit, ten bod za to stoji;), a pokud to nestihnete do 31.5. tak muzete pockat tak do pulky cervna, kdy bude vyznacena nova trasa, ktera castecne (asi z 1/5) povede po puvodni trase

Co tě vede k tomu, že chceš archivovat docela fajnovou keš? Jen to, že někdo do logu napíše, že ji zvládnul za 5 minut? No a co? Hodně kačerů loví s dětma a pro ty je taková kratší noční strašáková keška akorát. Na tu dlouhou jich asi moc nepůjde…

Pokud jde o to co a jak, pak rozhodně neměnit vlastnosti té stávající keše, všem by se to změnilo. Moc se mi líbila tvoje myšlenka od finále této krátké Prknovky pokračovat dál druhou keší s delším okruhem… Kdo chce, absolvuje krátkou první a má jeden bod, kdo chce dlouhou noční bude pokračovat za druhý bod…

Od zacatku znaceni k finale Nocni Prknovky 1 je to 400m, od Nocni Prknovky 1 k finale Nocni Prknovky 2 by to bylo "pouze" 500-600m…

Myslím, že dětem "pár kroků navíc" jen prospěje;)