Pokud najdu wood geo coin,musím ho nějak logovat nebo s ním jednám jako s obyčejnou věcí výměny?
Můžu dávat GC nebo TB do již dříve nalezených cache?
A můžu je dávat do jiných typů keší třeba jako do earth cache (pokud je tam krabička),do multin nebo do mysterek?? Děkuji za odpověď
Ahoj, CWG alias Czech Wood Coin nemusíš nikde na webu logovat. Stačí jenom, když do logbooku napíšeš výměnu za něco stejně hodnotného. Což je v hodnotě cca 10 korun.
Ano, TB a CG můžeš klidně dát i do dříve nalezených keší.
Zde není prakticky žádné omezení, kam bys mohl či nemohl dávat coin. Pokud najdeš krabičku té kešky, tak ho tam klidně vlož. Jenom je dobré si přečíst cíl toho coinu, abys ho nedal někám, kam autor nechce.
Ach jo… na vše je tady odpověd, jen chtít hledat a číst :@
CWG je normální věc na obchodování, nikde se nelogouje a obecná hodnota je cca 10,-
GC/TB můžeš dávat kam chceš, tedy i tam kde jsi už byl a kde je krabička. Loguješ to jen jako write note a ne Found it.
Earth keše krabičku nemají, co se podívat na pravidla a popisy typů keší.
CWG je predmet pro vymenu
GC i TB muzes vkladat do kesi i drive nalezenych,ale je vhodne napsat WN o vlozeni
pokud nemaji urceny druh kesi tak je muzes vkladat do jakychkoliv krabicek,ale pokud vidis v lozich ze krabicka casto mizi nebo je jinak v tomto smeru problematicka tak si to radsi rozmysli a vloz je treba do nejakeho TB hotelu,ty vetsinou byvaji dobre zabezpecene
jinak muzes cerpat odpovedi na sve otazky zde
http://wiki.geocaching.cz/wiki/Hlavní_strana
a konkretne k dotazu
http://wiki.geocaching.cz/wiki/Geocoin
CWG (czech wood geocoin) je předmět na výměnu, většinou CWG za CWG, ale je v podstatě možné ho vyměnit za cokoliv (i když fanatičtí sběratelé to nemají rádi).
GC a TB mužeš dát do jakékoliv keše, která má schránku (do earthky se ti to nepovede, neni možnost ho zalogovat).
U navštívených se při další návštěvě používá log Write note.
Hlavně nezapomeň zalogovat vyjmuti ve formuláři Trackable items a vložení při logování keše kams ho šoupnul.
P.s. Všechno je to na Wiki
edit: pozdě, ale přece
Děkuju za odpovědi,nashromáždilo se mi více TB a GC,tak je chci rychle zase poslat do světa dál a dnes je počasi jako dělané na činy. Omlouvám se,že jsem to nedočetl na wiki měl jsem rychlou myšlenku a tak jsem to hned šel nabouchat do fora.