Konec geocachingu?

Není to z mé hlavy. Dnes touto zprávou na našem fóru přispěl troolix. Takže pouze varování. Nekupujte zbytečně drahé GPS neb sběrné dvory jimi budou vbrzku zavaleny :D:D:D! Pohroma je tady!

a pročpak nové vlákno? :frowning:

http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=10728&pid=132158#post_132158
Řekl bych, že s křížkem po funuse :slight_smile:

Tak to se všem omlouvám. Na druhou stranu - opakování je matka moudrosti :D:D:D

Ono,Hradiště je přeciť jenom trochu bokem od civilizace,takže internet tam mívá den,dva zpoždění.Hlavně přes Drábky než se ten signál přehoupne… :o :smiley:

nerozumiem, akože hradište dostáva čo sa udeje na nete až o dva dni? To mi chceš vážne tvrdit? :D… som síce lama ale snád nie až taká;)

Co se děje s geocachingem? Chtěla jsem si zapsat keše a dneska to nějak nechodí.

To se stáva, klíííídek, půjde zase…:wink:

Mno,mám kolegu z Veselé,což je mezi Mladou Boleslaví a M. Hradištěm.Ten je opožděný asi o půl dne,když já mám v práci hotovo,on se začíná rozkoukávat.Po víkendu dosahuje zpoždění až jeden den.Tím pádem je jasné,že v Hradišti to bude dělat mínus jeden až dva dny !! :wink:

njn ale to není netem. Hele dělej si prdlačky z Mitáka třeba, proč ze mne zrovna?:o

Už všera se mi handygeocaching i locify sami zamkli v mobilu a musela jsem je nahrát znovu.Má někdo také takovou zkušenost?

Jasne, to bude tema druzicema. www.geocaching.com uz to zabalil, proste nejede. Vypli to. Stejne tak HG a Locify :wink: Stejne jako amici vypinaj satelity. Nebude to trvat dlouho a vypnou i celej tenhle internet. Nakupte kompasy, globusy a mapy, prichazi doba digitalniho globalniho temna a prijde cas na me oblibene Gde Proboha Su :smiley:

Jj, místní (mnichovohradišťský) švihák Venda Budovec to zapíchl po Bílé Hoře na Staromáku, tím započala doba temna. No a je to tu znovu zpátky - doba temna pro všechny amícký satany, honem pro buzoly, mapy a sextanty…:):):slight_smile:

Já bych z toho takovou vědu nedělal. Místo souřadnic budeme uvádět místa triangulačních bodů a azimuty…

Takže v tom případku zvu všech PĚŠÍ pravověrný kačery na starý dobrý trempský lokality, vobnovíme tremping v nebývalý hojnosti a budem u vohňů po nocích kolektivně protestovat :smiley: Všechny kempy budou zase znát jen ty zasvěcený, a bude to zas jak zamlada :smiley:

P.S. buzolu a mapy mám furt skovaný!

co to je buzola? …co je mapa vim, na to cumim na displeji denne:-)

Jsi chyběl na hodině branné výchovy ?

Busola je šipka, na kerou nepotřebuješ baterky :smiley:

… ale diky tomu naviguje jen na jeden prednastaveny bod. :smiley:

a nejde nejak hacknout firmware? :slight_smile: