Není to z mé hlavy. Dnes touto zprávou na našem fóru přispěl troolix. Takže pouze varování. Nekupujte zbytečně drahé GPS neb sběrné dvory jimi budou vbrzku zavaleny :D:D:D! Pohroma je tady!
Mno,mám kolegu z Veselé,což je mezi Mladou Boleslaví a M. Hradištěm.Ten je opožděný asi o půl dne,když já mám v práci hotovo,on se začíná rozkoukávat.Po víkendu dosahuje zpoždění až jeden den.Tím pádem je jasné,že v Hradišti to bude dělat mínus jeden až dva dny !!
Jasne, to bude tema druzicema. www.geocaching.com uz to zabalil, proste nejede. Vypli to. Stejne tak HG a Locify Stejne jako amici vypinaj satelity. Nebude to trvat dlouho a vypnou i celej tenhle internet. Nakupte kompasy, globusy a mapy, prichazi doba digitalniho globalniho temna a prijde cas na me oblibene Gde Proboha Su
Jj, místní (mnichovohradišťský) švihák Venda Budovec to zapíchl po Bílé Hoře na Staromáku, tím započala doba temna. No a je to tu znovu zpátky - doba temna pro všechny amícký satany, honem pro buzoly, mapy a sextanty…:):)
Takže v tom případku zvu všech PĚŠÍ pravověrný kačery na starý dobrý trempský lokality, vobnovíme tremping v nebývalý hojnosti a budem u vohňů po nocích kolektivně protestovat Všechny kempy budou zase znát jen ty zasvěcený, a bude to zas jak zamlada