koupim garmin etrex legend

Ahoj vsem,zacinam s geocachingem a rad bych zakoupil tento pristroj.Garmin etrex legend. Pokud mozno s mapou,kabelem a drzakem na kolo, v dobrem stavu a to vse do 18OOkc . dekuji Tel- 737388571

Ahoj,
já sice legenda neprodávám ale jestli je u vás někde mounfield
tak se do něj mrkni mají výprodej GPS Garmin etrex legend (noví)
a s datovím kabelem za 1900,- ale bez mapy ale tu by sis mohl někde stáhnout. mrkni na http://www.mountfield.cz/satelitni-navigace-gps/
kamarád jí má a je s ní celkem spokojen.

Dekuji za info

Prodávám ale za ten komplet bych si představoval 2900kč(na jaře jsem tuto sadu kupoval za 3500kč)

Taky sem tam kámoše posílal, ale to je nějaká akce s virtuální vkladní knížkou - moc jsem to nepochopil, ale asi je třeba něco nakoupit, přinést nějaký šrot a připisujou se virtuální peníze… Takže za 1900 to není standardní cena :expressionless:

Sháním pokud možno nový Etrex Legend za rozumnou cenu. Dárek pro začínajícího kačera :slight_smile:

Nový Legend s TOPO50 a sedmiletou zárukou stojí v Mountfieldu 2900kč, tak tedy nevím kdo by jej od tebe za tuto cenu kupoval. to jen tak na okraj.

To ses pouza stal obětí merketingového podfuku na zákazníka. Za tu cenu ho tam normálně nekoupíš. A ani si nejsem jistý mapou a kabelem…

LiboreH, ja byl v patek v Mountfieldu. Prisel jsem, zaplatil 1990,- za Legenda a myslim 1500,- za set kabel + Mapa. Nemusel jsem mit vubec nic, zakdnou knizku, ani starej srot nebo cokoli jineho jak si psal.
Bohuzel jsem si precetl tvuj prispevek a koupil samotneho Legenda z druhe ruky za 2400 :frowning: No ale co, zase tak o moc sem neprisel. Ale mou chybu nemusi ostatni opakovat.

Takze lidicky do toho, dokud je maji.

Je to zkušenost mého kolegy, který si ji tam naivně šel koupit a následně byla tato informace ověřena zde: http://www.mountfield.cz/satelitni-navigace-gps/
Tím netvrdím, že se nemohu mýlit nebo že se politika prodeje nemůže lišit podle jednotlivých prodejen - pouze jsem zde uvedl mě známou informaci.

Na tomto odkaze to vychází na 3480 peněz, pokud by nepožadovali ty nesmyslné vkladní knížky. Bohužel tam chybí info, zda je tato cena s DPH či ne. A o výše zmiňované 7leté záruce se tam taky nepíše.

Ale fakt mne velmi mrzí, jestlis prodělal na základě mnou uvedené informace. Rozhodně tp nebylo mým cílem :frowning:

:o:o:o

Takže pro upřesnění jsem si tam zavolal a zde je výsledek - nyní mají v Mountfieldu nějakou novou akci a ty ceny opravdu už platí i bez těch vkladních knížek. Vypadá to, že se je asi snaží vyprodat. Pak už záleží jen na tom, jestli je mají na té které prodejně.

Tuhle kaci mají v jižních Čechách asi půlroku. :slight_smile: Kamarád si ji tam kupoval hned jak to začalo, což jest někdy na jaře a já ji kupoval pro přítelkyni před 14 dny. :wink:

Ale jinak super. :slight_smile:

Současná akce MF je úplně něco jiného než co probíhalo v květnu. Tenkrát byl Legend za 2980,- v kompletu s mapou, jinak se to koupit snad ani nedalo. To, co nabízejí dnes, je zase trochu jiná akce… A také to vyjde o něco dráž…

jediná změna je to, že prodávali samotnou mapu za 990,-. Jinak se dal koupit normálně Legend za 1990,- samotný a k tomu mapu. Dnes prodávají mapu v kompletu s kabelem (asi jich měli nadbytek) a stojí to o pětikilo víc. Takže ano, máš pravdu, je to dražší. :slight_smile: ale za víc peněz, více muziky. :slight_smile:

Ten kabel jsem zapomněl uvést že byl také v ceně :wink:

Viz http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/AR.asp?ARI=113311

Já ho také tenkrát koupil, jenomže v půlce srpna šel pryč a teď mám Vistu HCx :wink:

Chlape, to neres :slight_smile: uz sem prisel o daleko vic nez o par stovek.
Je to moje hloupost, ze jsem koupil a pak zavolal a teprve overil.

Hlavne zdravi a klid na dusi, to je o co bezi.

Preji dobrou noc, pripadne rano, odpoledne ci vecer :wink: