Koupím navigaci

Přátelé, kamarádi, stačili dvě kešky a celá rodina jsme propadli hledání pokladů. Bohužel se ukázalo, že moje autonavigace stačí na hledání jenom těch nejlehčích kešek a už teď máme vyhlédnutých několik uprostřed hvozdů, kde se bez outdoor navigace nechytáme.

Tedy sháním navigaci vhodnou pro začátečníka (na druhou stranu technicky zdatného), který bohužel živí 4 ženské (jedna je z toho kočka) a tak mám na navigaci omezené peníze. Pokud někdo máte ve skříni nějakou schovanou z nostalgie, ale je funkční a dokonce je snad mapová, dejte mi prosím vědět, určitě se domluvíme.

(Jasně že by se mi líbil Oregon 300 Pro, ale vysvětlete mé ženě, jak může taková malá krabička stát víc než automatická pračka…)

Děkuji za pozornost.

Zdravím jirko,

pokud se ti nepodari sehnat neco ze skrine, tak nabizim sve sluzby jako obchodnika, ktery ma aspon doufam velmi slusne ceny na navigace. Pokud tedy shanis neco noveho, muj obchod je ti samozrejme k dispozici.
Navigace jsou ve vetsine pripadu dostupne do 3 pracovnich dni, samozrejme podle moznosti prepravni sluzby nebo pokud budes mit cestu kolem me zakladny tak i k osobnimu vyzvednuti.

Děkuji, Dartanane. Já bych rád novou, ale ty ceny… Tu starou nehledám z nostalgie, ale opravdu jenom z nedostatku financí. Nebo že bych se vykašlal na hypotéku? To bych pak zvládl skoro dva Oregony měsíčně… :wink:

Ahoj starší modely nemají dobrý příjem signálu a tak bych ti spíše doporučoval MB-SHOP.cz - Katalog 1

Jestli mas telefon s bluetooth … da se to vyresit i BT GPS modulem …
Mam ho tez i kdyz mam GPS v tel integrovanou … kvuly baterkam a staticke navigaci …
Jde poridit kolem 1000kc … mozna i levneji …
Pokud bys mel nebo sehnal bazarove PDA ktere BT umi … s BT GPS modulem … taky by teoreticky nemuselo vyjit tak draho … kdyz ma clovek stesti ..

Asi nejlevnejsi varianta je mobil+gps modul. Pres rok kesim s n6230i+itec bt-339. Problem je potom s vydrzi baterky mobilu(mam dve takze muzu v kuse navigovat kolem 12h), ovsem naklady jsou velmi nizkorozpoctove. S aplikaci trekbuddy si muzes doprat i luxusu mapove navigace :wink: Preju hodne zdaru a stastnou ruku pri volbe gps :wink:

Jukni do FRCu - nabízím tam GPS modul Navilock bt-338. Do konce ledna má ještě záruku. Používal jsem ho ve spojení s Nokií 6234 a HandyGeocachingem, pak HP ipaq 5450 a GPStuner + TT5 a 6, IGO 2006 a teď mám HP ipaq 514 (smartmobile) a vše v pohodě. našel jsem s ním všechny keše co mám.
Bezvadná výdrž, veškeré příslušenství, zachovalý :wink:

Ahoj, E-trex Legend je mezi zacatecniky stale popularni GPS. Mapova, cernobila. Mam s ni necelych 200 nalezu :slight_smile: a jsem spokojena. Zatimco jsem ji pred necelym rokem kupovala za (tehdy bajecnych) 1900,- pul roku starou, da se dnes koupit nova za 1400,- i z mapou a kabelem (tady jeden odkaz, ale je to prvni, co mi google nabidl, takze mozna najdes neco lepsiho: http://www.mynavi.cz/garmin-etrex-legend-topo-czech-outdoor-turisticka-gps-navigace-33059.html)
Obcas se tu objevi ve frcu Legendy za nizsi ceny, ale casto inzeruji jiste poskozeni - uz mam pocit, ze Legend z frcu se pri dnesnich cenach nevyplati. Pri nakupu dej bacha, jestli je v cene kabel a mapa - zvlast se to muze prodrazit.

musím se přiklonit k Legendovi, sám jsem začátečník a vlastník Legenda a jsem naprosto spokojen, například na této aukci http://www.aukro.cz/item497448572_garmin_etrex_legend_mapa_czech_topo_50_v4.html ho koupíš za výbornou cenu a je naprosto nový.

Přátelé, kamarádi, děkuji mnohokrát za všechny rady a nabídky, včetně těch, které mi přistály v emailové schránce. Dostal jsem jich tolik, že se naprosto neumím rozhodnout! :slight_smile: Vymyslel jsem to šalamounsky: počkám, až naleznu 18 kešek (moje šťastní číslo) a pak koupi rozhodnu.

Ještě jednou vám všem moc děkuji. Vaše pomoc mi jenom potvrdila, že jsem se dostal mezi ty správné a stejně cáklé lidi. :slight_smile: