Koupím nějakou navigaci do 2500,- rady,či nabídky by nebyly?

Po cca. čtyřiceti krabkách se s přítelkyní rozhodujeme rozšířit obzory na nějaký další přístroj než je BT Nokia LD - 3W a SE P990i.Ale bohužel jsme oba chudí studenti a naše rozpočty jsou velice nízké.Důvodem pro koupi je:že přítelkyně studuje v Opavě a také tam chce něco najít,ale já se telefonu vzdát nemohu.Budu vděčný za každý návrh,či radu.Předem moc dík.

Garmina Legenda… odolná mrška..a za tu cenu pořídíte s trochou štěstí dva… baterie tužkovky, ty seženeš vždy, možnost uložení 1000keší,déšt mu taky moc nevadí..mám ho od začátku a nemůžu si ztěžovat..jo ted mi spadl asi ze tří metrů na beton a přežil, i když jsem měl strach…možná někdo přihodí i něco jiného,ale za tu cenu to nemá chybu…snad jen v hustém lese horší signál,ale za ty prachy…

Ahoj záleží zda chceš mapoví a nebo nemapoví přístroj nemapoví je za 2200kč a je to eTrexH a mapoví je etrex legend Hcx a ten je za 4200musíš se podívat po netu

Např Vista Hcx se dá použitá sehnat za 3000. Oproti legendu skvělý signál, barevný display, paměť na mapy, kompas… Podívej se, jeden odkaz ti sem hodim
http://pc.bazos.cz/inzerat/4133565/Garmin-eTrex-Vista-HCx.php
Jinak u nové budeš muset oželet mapy(etrexH), nebo signál a barvu(legend):wink:

Tak třeba ta Vista Hcx by se mi líbila kdyby se našla i jiná s mapama…za takový tři tisíce o kterej se tady píše…:slight_smile:

Podívej se na Aukro. Uživatel redhatik prodává použitý (ale jako nový, bez škrábanců!) Garminy za příjemné ceny, včetně map TOPO ČR, Autoatlas.

co třeba nějaké starší PDAčko a k tomu BT GPS modul? já tak mám vario a k tomu BT modul za pětistovku, a jsem spokojený…nemluvě o tom, že můžu psát logy hned, a vyhledávat ať jsem kde jsem (GCzII)…
na outdoorové navigace to sice nemá, ale je to funkční.
i v dešti - stačí PDAčko strčit do sáčku se zipem (dýlerák, zaviratelný sáček, každý tomu říká jinak…) :smiley:

To je i moje řešení - podle mě nejlepší poměr mezi užitnou hodnotou a cenou.

No,"PDA už v podstatě mám" (SE P990i je takové "PDA")…BT modul také a chtěl bych to doplnit ještě o nějakou navigaci…