Koupím použitou Garmin Dakota 20

cena do 4000 Kč. novou dnes seženete za zhruba 5700 Kč, takže cena je myslím adekvátní. díky za nabídky.

Za tech 5700 ji ale nikde nemaji :slight_smile:

V obchodech spíš tak něco přes 7000Kč.

Prijde mi ze je to chytra reklama. Vyhledavac najde dobrou cenu, zbozi je skladem, ale kdyz objednas, tak se dozvis ze neni a nevi kdy budou.

Sorry, je to necelých 5800 Kč. Našel jsem si to normálně přes zbozi.cz. Třeba tady http://www.digitalrepublic.cz/gps/garmin-dakota-20-010-00781-01/ to mají za 5793 Kč s DPH.
Cenu za novou gpsku jsem sem psal proto, abych zdůvodnil cenu použité gpsky. Na tom není nic špatného. Nesnažím se dělat žádnou reklamu. Prostě chci koupit tuhle gpsku a nechci za to dát tolik peněz. Proto nechci kupovat novou. O ceně by se dalo smlouvat. Gpska nemusí mít mapu. Kdo chce použitou Dakotu 20 prodat, ať se ozve. Díky :slight_smile:

A kdo má použitou dakotu bez map? Moc lidí neznám :o Na co by jim taky byla že?

Tak na ten digilarepublic zavolej, schvalne jestli ji maji

Třeba maj OSM. :smiley:

Vážení, tohle vlákno je inzerát, ne diskuze o tom, kdo má jakou v gps mapu a jestli je v nějakém obchodě gps dostupná. Pokud nechcete gps prodat, tak se sem nepleťte a neporušujte pravidla.

Jo omlouvam se. Ja jen ze jsem si tim taky prosel a prekvapilo me chovani nekterych obchodu. Tak jeste jednou sorry. Kdyztak at to tu admin promaze.