cena do 4000 Kč. novou dnes seženete za zhruba 5700 Kč, takže cena je myslím adekvátní. díky za nabídky.
Za tech 5700 ji ale nikde nemaji ![]()
V obchodech spíš tak něco přes 7000Kč.
Prijde mi ze je to chytra reklama. Vyhledavac najde dobrou cenu, zbozi je skladem, ale kdyz objednas, tak se dozvis ze neni a nevi kdy budou.
Sorry, je to necelých 5800 Kč. Našel jsem si to normálně přes zbozi.cz. Třeba tady http://www.digitalrepublic.cz/gps/garmin-dakota-20-010-00781-01/ to mají za 5793 Kč s DPH.
Cenu za novou gpsku jsem sem psal proto, abych zdůvodnil cenu použité gpsky. Na tom není nic špatného. Nesnažím se dělat žádnou reklamu. Prostě chci koupit tuhle gpsku a nechci za to dát tolik peněz. Proto nechci kupovat novou. O ceně by se dalo smlouvat. Gpska nemusí mít mapu. Kdo chce použitou Dakotu 20 prodat, ať se ozve. Díky ![]()
A kdo má použitou dakotu bez map? Moc lidí neznám :o Na co by jim taky byla že?
Tak na ten digilarepublic zavolej, schvalne jestli ji maji
Třeba maj OSM. ![]()
Vážení, tohle vlákno je inzerát, ne diskuze o tom, kdo má jakou v gps mapu a jestli je v nějakém obchodě gps dostupná. Pokud nechcete gps prodat, tak se sem nepleťte a neporušujte pravidla.
Jo omlouvam se. Ja jen ze jsem si tim taky prosel a prekvapilo me chovani nekterych obchodu. Tak jeste jednou sorry. Kdyztak at to tu admin promaze.