Krcsky les a Prokopske udoli

Ahojda ve spolek. Ciste teoreticky, nechystate se nekdo o vikendu na prochazku do Krcskeho lesa nebo Prokopskeho udoli? Jinak vsem pekny vikendik. :slight_smile:

Ahoj Konvalinko,
zrovna o vikendu by se mi spolecnost v teto oblasti hodila. Brouzdal jsem Modranskym a Lhoteckym lesem :wink:

O víkendu snad konečně budu mít GPSr a u Prokopáku bydlím :slight_smile: Takže bych se klidně přidal, pokud bych tedy nerušil :slight_smile:

Ahojky,
Prokopák by nebyl problém dopoledne. Od dvou máme pak cvičák.
XiXi_team

Vidis a my jsme brazdili Kunraticky ( Krcsky ) les a uspesne. Skoda.

A co se Prokopaku tyka, pokud bude synek na vikend jiz u tatinka, za spolecnost v Prokopaku bych byla vdecna, hlavne pri lezeni po skalach :).

Inu GPSr je údajně už na cestě, takže jáse do prokopáku chystám téměř jistě :slight_smile:

Vikend se blizi…Uz je cas nabit radne baterky, vylestit displeje a pripravit se na "lov" :wink:

Byli jste v tom Prokopáku? Já tedy ano, ale nevylovil jsme zdaleka vše. Kdyby někdo šel tehle víkend, rád se přidám.

Ja se tam jeste nedostal… hledal jsem jinde, ale asi zitra se tam vypravim

Zdar, zitra rozhodne kesuju v Prokopaku. Prebbezne jsem domluven s Zuzra na 10hod v Holyni. Jestli se chcete pripojit, tak se ozvete pres profil.

Ja jdu zitra po poledni do toho Krcskeho lesa, kam jsem se dnes kvuli zime nedostal, tak kdyby se nekdo chtel pripojit…

No vzhledem k tomu, že na zítra hlásí nejchladnější počasí letošní zimy a až mínus dvacet stupňů, tak si asi větši lovy nechám na jindy. Na zimu mě moc neužije :frowning: