Kreslení na mapě

Chci se zeptat, jestli jde smazat bod nakresleného polygonu přímo v mapě nějakým kliknutím na daný bod. Zkoušel jsem to, ale nenašel jsem žádný způsob, jak toho dosáhnout. A druhý dotaz je, jak takový bod posunout, neboť ani to se mi nedařilo. Předem děkuji za jakoukoliv radu

Jde oboje. Musis byt v rezimu upravy. Kliknes na ctverecek s tuztickou, tim se ti na vsech nakraslenych objektech zobrazi aktivni body. Kliknutim na bod jej smazes, uchopenim a posunutim das na nove misto.

Nezapomen pak kliknout na Save (vedle toho ctverecku s tuztickou).

Tohle třeba mi v aktuálním FF nefunguje. Čtvereček s tužtičkou kliknu, vysune se menu "Drawings", potud OK, ale na čáře v mapě se body nezobrazí a měnit její tvar nejde.

Něco takového se klidně mohlo stát, prověřím to. Možná to bude chtít občerstvit použité knihovny, nebo tak něco. Uvidíme.

Mně kreslení polygonů funguje stále jako vždy. Ale nevím co si GeoGet otevírá v okně s mapou, jestli FF nebo Chrome nebo něco jiného.

Jestli se nepletu, tak GeoGet v okne s mapou neotvira nic. Mapu otvira v prohlizeci, a to v nastavenem prohlizeci.