Které adrenalinovější pražské cache by neměl návštěvník megaeventu minout ?

Zdravím přátelé.

Dáváme s kolegy hlavy dohromadya ptáme se na různé strany, které cache bychom jako náročnější účastníci PraGeogames neměli minout. Chceme za ty tři dny co tam budeme zažít nějaké dobrodružství a jít za něčím kvalitním neláká nás sbírání typických českých zarýnovek či podparapetovek. Výbavu na pětkové cache myslím máme, odvahu snad taky.

Už se k nám dostalo mailem několik doporučení (styx epsilon, no voltage a cca 15 dalších, ale chceme si přeci jen výběr ještě malinko rozšířit.

Doporučte prosím, máme zájem o:
pěkné lezecké a jinak hůře dostupné cache
tradiční /krátké multi cache s velmi netradiční, originální a kvalitní finálkou
kvalitní podzemní cache
kvalitní noční cache
jiné kvalitní cache kde je potřeba improvizovat, popř jiné speciální vybavení
dobře vymyšlené letterboxy a wheriga

díky předem za tipy…doufám že doporučení uvítají i ostatní kačeři chystající se na ME.

P.S. Snažil jsem se nejdřív na tomto foru hledat a potom psát, ale syntaxe "praha best of" a podobné nenacházely relevantní výsledky.

Epsilon, Delle Amazoni Salto, Za Šárkou s Baterkou…
Nejlepší pražská podzemní je ale Měsíční šachta.

"Za Šárkou s baterkou" můžu taky doporučit
Další zajímavá nočka je "Lovci pokladů"
Případný kanálovky, který mě napadaj: "Ztroskotané UFO", "Laurenziberg-Petrin 1891", "Motolský potok"…
Když už byste byli na petříně, tak "Petrinska Wherigovka" a hlavne "Osmy ze sedmi - Eighth of Seven"
"Vylet Kacera Broucka do XV. stoleti", je bohužel disable, super WIGo.
A rozhodně celkem nová WIGo "Stinadla se bouri"

díky, píšu, tisknu, beru s sebou

Já bych doporučil ještě lezecké - Pražskou pětku a Horolezeckou - Strážce.

Neni to zrovna extremni keska, ale jednoducha uplne neni a je moc pekne udelana: GC1A3Q0 - Prsten Prometheuv. Kdyz si to date v noci jako my, mate o zazitek postarano :slight_smile:

díky všem, ještě někdo něco ?

Ahoj,

moc bych ocenil, kdybys nakonec finální seznam takto získaných keší zveřejnil tady na fóru :slight_smile: Díky!

Pokud hledate v cilove oblasti adrenalinove kese, priste se podivejte rovnou do drsnokaceriho TODO listu v profilu Drsnokaceru. :wink: http://www.geocaching.com/profile/?guid=cda79ad8-fea4-4fe6-b5bd-7c577f8823b5 Bohuzel jsem si nevsimla diskuze drive, tak jdu s krizkem po funuse, ale treba se to hodi pro priste. Praha ma nevyhodu, ze uz tam mame kese vybrany, takze krom TODO listu se prazske drsnokesky nachazi z vetsi casti v absolvovanych a par legend typu Styxu, Ztroskotaneho UFA apod. jsme uz meli absolvovane individualne drive, tak se tam nenachazi vubec, ale myslim, ze jich moc neni, protoze si na dalsi uz nemuzu vzpomenout :slight_smile:

Jo, vzpomnela jsem si na dalsi kesky, co tam nikde nejsou, protoze na ne kazdy sel hned z kraje pred zrozenim drsnokaceru: jedna se zejmena o nocni kese - bludicka, cat eyes, Zeleni muzi nebo Nocnim metrem pres jizni spojku. Vsechny jsou super, ale vetsina bohuzel stejne byla tou dobou disable, tak Vam to nemusi byt lito :slight_smile: