to rozhodne ![]()
ja byl v patek uplne konsternovan pohledem na nasvicenou baziliku na Mendlaku..fakt nadhera…pritom jsem kolem ni leta chodil, ale te krasy jsem si nikdy nevsiml:|
Zdarec. Tak tou nasvicenou bazilikou na Mendlaku jsem se posledni dobou kochal uz nekolik veceru, kdyz jsem se pokousel najit tu velice dumyslnou a pry naprostou uzasnou cache, co je u ni. Vidim to asi jeste na jeden pokus ve dne a pak asi DNF…uz nekolik noci jsem ji hledal v mrazu a desti, a kdyz zrovna neprselo tak tam bylo premudleno. Ale ohlasy na ni jsou tak grandiozni, ze mi to zkratka neda spat…
Nejste jediní, komu dala zabrat, já jejím hledáním zaplnila několik volných hodin. Pořád nic, asi až při šesté návštěvě mi to docvaklo. Předtím jsem prohledávala nesprávný objekt. Nezapoměňte se také podívat dovnitř kostela, vůbec to sice při hledání cache nepomůže, ale ten interiér rozhodně stojí za prohlídku.
Nevzdavej to. Taky jsem se tam tehdy zasekl a uz neveril ze tam je. Nakonec jsem ji ale nasel a smal se sam sobe kde vsude jsem hledal… nicmene doporucuji ji lovit v noci ![]()
No, podle mapy tam zhruba vedou tři cesty- dvě zdola od Svratky, a jedna shora. Takže nejhůř na třetí pokus se tam přes pošlapaný pletivo protáhneš ![]()
Jako série je BMC nic moc (fakt si mám pamatovat 29*4=116 cifer pro výpočet finálky?), ale jednotlivě jde o nadprůměrná městská mikra, samé docela vtipné a přitom nezáludné schovky.
No je fakt, že jsem zjistil, že skoro polovina (!) kešerů si nepamatuje magická čísla zpaměti a musí si je někam zapsat!!!
A taky jsme se s mareklem dohodli, že v žádném případě neposkytujeme čísla, která si někdo zapomněl napsat a to i přesto, že máme přehledovou stránku, na které můžeme jednoduše zjistit, jestli kešer má zalogovanou kešku, na kterou se ptá!!!
Jsme my to ale hovada ownerský… ;)B)
Dobře, tak jinak: komprese 29:1 mi přijde trochu moc, ve srovnání s jinými bonusy je to jak čekat na vánoce, které přijdou jednou za pět let. A výpočet finálky mi přijde zbytečně pracný, to už můžu rovnou jít luštit Pozemkové úpravy. ![]()
Trosku jsem ztratil prehled co se v Brne deje, zitra bych rad vyrazil na vecerni lov - nemate nejaky tip na zajimave cache, co se v posledni dobe objevily? Idealne sem chtel jit na substanci, ale ta je mimo provoz.
Nemusi to byt vylozene nocni cache proste co vas v posledni dobe zaujalo.
Diky
zaujala me "Jede traktor, je to Zetor" , a to krásným provedením obalu:) GC1JBC7
Doporučuji Kernitani, [cache]GC1JB77[/cache] ale, je to keš spiše na několik večerů.![]()
Pravda, moc nelovím, ale v poslední době se mi líbilo [cache]GC1GRHM[/cache], [cache]GC1JGW1[/cache]…
já ji lovil za deště ve dne a bylo to asi lepší.
Nepršelo zas tak moc.