Ktere kesky v Brne stoji za to udelat?

Pristi tyden jedu na sluzebni cestu do Brna a rad bych vedel, ktere bych si nemel nechat ujit. Budu na cachovani mit 2 dny ale nevim ktere vybrat. Libi se mi Dharma a dostal jsem tip i na "Stránská skála up & down" poradite nekdo z mistnich neco dalsiho.
Diky jandys

Kešky které zmiňuješ jsou dobré, nicméně napiš spíš, kolik volného času máš na lov, Dharma je tak na dva dny cestování po Brně, Stránská je pohodovější, ale taky na montérky.

Hodne light, trochu podobna dvoum predeslym, kde muzes i v obleku jen s baterkou je treba Jezkova tajemna cache / Caltrop`s mysterious cache GCYH7P,

no jde o to, co si vlastne taky slibujes a ocekavas za zatizek :slight_smile:

Pokud chceš videt Brno z nadhledu tak Bílou Horu GCX853,nebo Dapeho skrebl GCNFHK.Když daváš přednost podzemí tak Lost - Dharmu GC11EJJ,Stránská skála UP & DOWN GC16263,nebo Jezkova tajemna cache GCYH7P.Jestli máš rád mysterky tak sérii Project Enigma GCY9NW,GCYGPA,GCYP20,GCYWN9.Pokud gomeš hantec, tak Hantec GCV1H8, ten tě povodí po Brně.Vše záleží na čase.Tohle se samože neda za den zvládnout.:slight_smile:

A jestli chceš kombajn, tak BMC :slight_smile: Mám mezi nimi spočítanou optimální trasu: 135 km, 3 h a 24 minut cesta plus hledání. :slight_smile:

Jinak co se mi líbilo:

A v ní nikdo nebydlí
Blair Witch
Na konci zvířecí stezky
Série Svratecký náhon

No přece všechny :smiley:

Taktéž doporučuji:

Ježkova tajemná
A v ní nikdo nebydlí
Starobrnensky klaster (micro)
Sklepni chodba (micro)
Bila hora - jak se píše výše fajn výhled
Lavka Majlont

A taky naše noční, mě se víc líbí ta starší - Blair Witch, ale Marošova "Skrejs na konci vesmiru" je taky fajn. No nevím zda jsem poradil;)

Ještě mne napadl Colossus GC112B1,ale protože s nalezením přístupu mají problémy i místní,tak radši ne :slight_smile:

Taky se chystám do Brna vyzobat vyřešené mysterky, a po pravdě taky nevím jak se k vyřešnému Colossusu budu dostávat, vyšlo to prapodivně, ale na místě budu moudřejší.

Jinak díky ostatním za tipy na kvalitnější keše, brno je přehršel keší a do zobání BMC se mi zatím moc nechce

Mě moc taky ne, a to jsem Brňák :smiley:

Nezapomenu na Svoboďák

kere Brno ?
tož valím do statlu a nejen obři sa třesú :smiley:

Puvodni plan byly dva plne dny stravene s GPS, ale nakonec to bude nejspis jednou odpoledne GRRRRRR. Kazdopadne diky za rady. Naplanuji si sem delsi pobyt :slight_smile: Jeste jednou vsem diky
jandys

BMC? Co to je? Nějaká cesta po keškách? Brněnské městské cache?

BMC je série věnovaná jednotlivým městským částem. Na svědomí ji mají marekl a abakus :slight_smile:
Více info na http://www.petrsedlak.com/geocaching/bmc.php

Ne to je serie, kdy se autori rozhodli za kazdou cenu do kazde ctvrti prsknout jednu kesku, celkem jich je pres 20:|. Celkem dost, na takovou vesnici…B)

No jo, o tom jsem už někdy slyšel - 20 kešek ale není zas takový kombajn… :slight_smile:

Je jich přesně 29 plus jedna bonusová. Nemají žádný hlubší filozofický základ, ale řekl bych, že mnohé z nich jsou na celkem pěkných místech. Člověk u toho pozná, že Brno není jen Svoboďák a Česká, cestou je navíc hromada dalších tradicionálek. Takže na denní plenění Brna je dost a dost práce.

To zmáknu někdy o veletrhu :slight_smile:

Divéte se na pražáka!Co děláš machry?Ti dám vesnicu!!!:smiley:

Ty si tu nevyskakuj s tu tvoju šalinou! B)