Kunzak - odlov GC1Y2CD cimrmanova houpacka

Ahojda lidicky, hledam nekoho s vybavenim na odlov teto kesky v tomto tydnu. Najde se nejaky dobrotivec, protoze si jinak budeme muset nechat zajit chut :oD diky za nabidky.

sice místní ale taky nemáme tuto keš ulovenou.Bohužel taky bez vybavení:(

tak ja jsem tenhle tyden z hureckeho nadrazi asi nejmistnejsi :smiley: ale jako spolupachatel se na vas leda muzu prijit podivat a kibicovat :wink:

no přemýšlím zda když si s chalupy(Blato) donesu žebřík zda by to stačilo

to by jsi ho musel mit pekne dlouhy.
Myslim, ze je to dobrych 10m, kdyz jsem to zdolaval :wink:
le je to jen odhad, metr jsem sebou nemel, ale problem s prehozenim lanka na pretazeni lana jsem mel :wink:

Přemýšlím o tom na neděli, ale zatím nevím jistě - přijede kamarád, v sobotu běháme po Šumavě dost na tip, buhvíkdy skončíme… takže nevím jak to v neděli bude.
Maximálně že sem dám v neděli ráno vzkaz ano-ne a přibližný čas na místě?

Bohuzel nedele je pro nas uz pozde, v sobotu dopoledne jiz odjizdime :frowning:

Dain a Olik: ze by ses prijel podivat a na chvili nam zapujcil vybaveni? :)) Pak bys klidne mohl koukat a kibicovat :wink:

lucka: no ma to jeden hacek - umite to? nerad bych, aby se za moji asistence někdo poroucel k zemi :wink: na dalsi jisteni mi chybi druhy sedak

nač druhej sedák? Odjistíš to přes kýbl a smyci za strom :slight_smile:

nase predstava = mame 4 tazna lana, na nich udelame uzliky, aby se dobre lezlo nahoru. pomoci tveho lana je dostaneme nahoru. sedak a druhou pulkou se pro jistotu jistit. to by snad mohlo vyjit,ne?

A nebo pomoci toho stromu, jak psal citecka.

nase predstava = mame 4 tazna lana, na nich udelame uzliky, aby se dobre lezlo nahoru. pomoci tveho lana je dostaneme nahoru. sedak a druhou pulkou se pro jistotu jistit. to by snad mohlo vyjit,ne?

A nebo pomoci toho stromu, jak psal citecka.

Ahoj v pondělí bych rád zašel

no to jsem nikdy nedelal a zacinat s tim ted teda pro jistotu nehodlam. :slight_smile: a chybi mi i ta smyce. mam tu jen to nejnutnější + navíc lano, abych tam vylez ja - musim se mrknout na poskozene operatko.

lucka - tam musis sedet nahore v sedaku, obe ruce budes potrebovat k otevreni skatule. vysplhat tam jinak jde leda po zebriku - jak uz psal pezik, hooodne dlouhym.

tak to nebudeme hrotit, budeme mit napresrok o duvod vic, proc opet zajet do zdejsiho kraje s potrebnym vybavenim :slight_smile:

Já bych podle svých zkušeností počkal, až budete mít vybavení. Okolo houpačky jsem jel dneska 2x B), ale protože místní adrenalinovky jsme dávali na eventu v Hůrkách, nechal jsem výbavu doma. Dejte si raději Inferno ;). Nebo přijeď na event, to tady bude dost lidí i s vybavením.

To Dain: Škoda, stavoval jsem se na nádraží, abych se mrknul, jaký je to rozdíl proti eventu.:slight_smile:

Pes13 … na eventu v Hůrkách jsem už byla, ale nějak kešu neodlovila. Teď už je to stejně jedno - já jsem opět v Liberci a zbytek tým je Mikulově … hadi, maj ještě dovolenou a já zase musím jít makat

No sobota propršela… měli jsme v plánu Šumavu, ale nakonec kamarád DrakMrak, co kvůli tý šumavě přišel, vzal pláštěnku a šel lovit Kapříka. Dneska ho dodělává, já uklízím a píšu listingy.
Extrémky od Hexenšusů necháme na konec prázdnin - v pátek jedem na dva týdny do Alp - a "obětujem" na to víkend.

PS: nemyslel jsem se smyčkou lízt po stromě, ale jistící druhé lano nechytat na sebe, ale na kýbl (jistící pomůcka) přivázanej smycí (jistící smyčka) ke stromu o kus vedle - aby metrákovej Pet nezved poloviční Čitu, dyby padal, třeba :slight_smile:

V příštích dvou týdnech jsem v okolí kdyby někdo mělk zájem at napíše.

no mne je princip jasnej, ale krome toho, ze jsem to jeste nikdy nezkousel a nehodlal to na nekom testovat, nemam tu smyci :slight_smile: