lamisticka otazka: jak zmenim lokaci sveho bydliste?

Nazdarek,

omlouvam se za tuto lamistickou otazecku, ale chtel bych na geocaching.com zmenit misto sveho bydliste (moc me nezajimaji cache kajsi v americe :-)) uz to na tech strankach hledam delsi dobu, ale nemuzu najit ;-(.

Taky by me zajimalo, zda je mozne si nejak na geocaching.com zmenit nick.

Dekuji za odpoved

Wolficek

Najed si na svuj profil a klikni na update coordinates. Nick uz asi zmenit nejde. Jde ale zalozit novy ucet a vse prelogovat.

No to jsem taky udelal, ale porad kdyz se podivam na kes ktera je od meho baraku cca 4 km porad mi to pise:
NE 8616.3km from your home coordinates coz me mate :slight_smile:

Kazdopadne diky

Wolficek

A skutecne mas spravne N 5… a E 14… ??? To, co pises, vypada na blbe zadany to N nebo E.

ano mam to spravne:
N49°09.451’
E016°52.591’

taky jsem si v lete zmenil home coords a kdyz jsem to potom menil zpatky, tak souradnice byly napsany ok, ale server porad bral ty stary a podle nich pocital vzdalenost. ted uz si nepamatuju, jestli pomohlo odhlasit se a znovu prihlasit nebo jsem to nechal byt a druhy den to bylo ok.

Mozna se uplne pletu, ale z toho mam takove tuseni, ze se to na serveru aktualizuje jednou za den, neco jako vzdalenosti nacestovane travelbugy.Snad opravdu staci pockat na poledne druheho dne, nez to na zapadnim pobrezi masinka stravi.

stalo se mi přesně to samý… blbě zadaný souřadnice, spravilo se za dva dny

Ale, to mne pripomnelo, ze ty koordinaty jeste taky nemam a hned jsem si je tam soupl. A mne to ukazuje hned, list nejblizsich cache je ok…

Ony ty aktualizace na GC.com jsou opravdu divne, clovek nikdy nevi kdy k nim dojde. Z mych zkusenosti vyplyva, ze novy cache log se u listingu cache objevi v 99% hned po napsani, u TB/GC se po zalogovani in/out pise spravne nove umisteni TB (Recently Spotted) hned, ale log v listingu daneho TB se objevi nekdy hned, jindy za minutu a nekdy i za 15 minut. A neni to rozhodne tim, ze by stranka daneho listingu byla zapamatovana v mem PC, trva to i pri full reloadu, zkratka GC.com to ma pozoruhodne. Jo a kdyz jsem si menil home coord., tak vzdalenosti me to 1x prepocitavalo od novych uz asi za 5 minut a 1x asi az za 1 hodinu. Zajimave, co :slight_smile:

U TB byvaji aktualizace opravdu hodne zpozdene, taky me to nebavi. Co se tyce duvodu, v nejake uplne jine debate uz pred delsim casem nekdo neco rikal zhruba v tom smyslu, ze GC.com bezi na nekolika strojich, respektive databaze jsou rozstrkane vsude mozne, a komunikace mezi nimi asi neni nejlepsi (uplne real-time), nebo tak cosi… nevim, nevyznam se v architekture takovychto systemu, jen davam dal, co jsem nekde zaslechl… :]