Tak jsem tu zase. Jsou Windows XP prof. vhodné ke komunikaci s tabletem. Tablet po připojení se neukáže. Na Windows 7 není problém. Zkoušel jsem servic pak naistalovat,ale stále nic.Je třeba výměna?
zkoušel jsi zadat do googlu tuhle frázi?
lenovo yoga windows xp driver
případně nainstalovat ovladače z knihovny Android SDKtool která je volně dostupná
Tak jsem tu zase. Jsou Windows XP prof. vhodné ke komunikaci s tabletem. Tablet po připojení se neukáže. Na Windows 7 není problém. Zkoušel jsem servic pak naistalovat,ale stále nic.Je třeba výměna?
Je to asi tři neděle, nahrál jsem si do Android telefonu Total Commander + LAN plugin (= Samba klient) a vidím v telefonu přes Wifi sdílené Windows složky v počítači a můžu kopírovat podle libosti. Jednoduché, pohodlné, luxusní, zadarmo :) :D :)
Je to asi tři neděle, nahrál jsem si do Android telefonu Total Commander + LAN plugin (= Samba klient) a vidím v telefonu přes Wifi sdílené Windows složky v počítači a můžu kopírovat podle libosti. Jednoduché, pohodlné, luxusní, zadarmo :) :D :)
Tak tohle by mě ani nenapadlo, že existuje i takováhle možnost. dík
Za málo. Taky jsem jásal, když jsem to objevil :)
Kolegové díky za rady,prostě jsem to nerozchodil. V zastoupeni Lenovo v Plzni jsem dostal radu,výměna XPecek za 7micky,jinak to prý nepůjde. Tak jsem objednal 7 profesionál. Dam vědět jak jsem dopadnul. Díky
Tak jsem objednal 7 profesionál.
A to se vyplatí !
Zítra nebo v neděli se nejspíš budu chvíli vyskytovat v Plzni. Jestli máš PC připojené na domácí síti, můžu se o to ještě pokusit přes ten Total Commander.
To se mi líbí, asi také zkusím, ještě se tě na něco zeptám přes mail.
Já to mám v mobilu už asi rok, do počítačů jsem nějak neměl potřebu to zkoušet, ale svoje domácí centrální datové úložiště s tím obsluhuji celkem spokojeně. :) V tabletu to bude jistě luxusní.
Byla jsem se v pátek podívat na Yogy v ČB - stále váhám, jestli 8 nebo 10 a narazila jsem na super prodavače, měl přehled v kdečem, ale především mě upozornil, že osobně by pár týdnů počkal, že se má na přelomu dubna a května objevit nová verze s procesorem 1,6 místo současných 1,2 a lepším displayem. Dokonce nelenil a pro představu mi ukázal na jiné značce, jaký bude asi rozdíl.
Jo, když člověk narazí na někoho kdo věci aspoň troshu rozumí, je to fajn. Bohužel v mnoha obchodech s elektronikou, pc a dalšíma podobnýma věcma dělaj lidi co o věci nemají ani páru, jak jsem se již mnohokrát přesvědčil. Jinak co se týká té komunikace Androida s Windows XP, mohl by stačit driver, který jsem nedávno našel a vyzkoušel už na několika zařízeních co se připojují jen jako takzvané MTP Device (multimediální zařízení) a bez problémů to funguje. Viz muj "zápisník" v podpisu ;)
Připojení přes MTP driver jsem se svým telefonem zkoušel, ale padalo to a mělo to velmi omezené možnosti (i když to může být problém konkrétní značky nebo přístroje). Proto používám výše uvedený Total commander + LAN plugin.
Jo, to je prostě asi problém otevřenosti Androidu. Jeden výrobce vezme novou verzi Androidu, která něco umí a on to zakáže. Druhej zas naopak vezme starou, která má něco zakázaného a on to povolí a pak se v tom vyznej. Konkrétně třeba ten mass-storage mód je dobrej příklad.
Před časem jsem tady měl dotazy na Yogu versus Windows XP. Koupil jsem za 1700Kč Windows 7 prof a vše běhá jak má.
Mám v tabletu aplikaci Locus pro.,není zrovna čistá ale na mobilu je vše funkční,když jsem vše stáhnul do tabletu tak bohužel nefunguje GPS. Načte se 4-5 satelitů a spadne to. Zkoušel jsem nastavit všechno možné a nic. Přesto si myslím,že chyba bude někdy mezi židlí a tabletem. Poradí někdo? Díky
Spíš ti poradí někdo, kdo vlastní stejný tajný typ tabletu.. ;)
Třeba to chce jen flashnout jinou ROM..
Pochopitelně to není tajný tip,je to Lenovo Yoga 8.
Nemáš tam nějakou app co ti sleduje GPSku? Například něco co monitoruje GPS signál? Měl jsem nějakou app která sledovala stav signálu při zapnutý GPS a neustále mi to shazovalo některý další aplikace než jsem na to přišel
Tak jsem měla obavy, že i u mě bude problém s kombinací XPček a tabletu, který jsem nečekaně dostala dřív než jsem se v obchodech dočkala nové Yogy, už jsem si přečetla i Mr3skův zápisník a stáhla, co doporučuje a ejhle, když jsem v tabletu hodně zašátrala, tak jsem přece jen našla přepínání na režim USB a je vyřešeno. :)
Fakt je, že ty 3-4 stránky, co mají být jako návod k tabletu a popisují, jak zacházet s displayem místo alespoň stromu, kde se co najde, mi byly na dvě věci. Proto sem píšu pro ostatní vzkaz: než budete přeinstalovávat v počítači Win nebo nebo něco dalšího, zkuste pořádně prohlédnout tablet. :wub: Někdy opravdu platí "kdo hledá, najde". ;)
( tablet Prestigio PMP5785C_QUAD)