Ahoj,
máme námět (a hrubý scénář) pro wherigo, ale prostředí, kde se mělo odehrávat, kvůli stavebním pracem přestalo vyhovovat.
Když jsme byli tuhle na výpravě do Milovic, tak nám to tam přišlo ideální. Lesy protkané ne moc frekventovanými silnicemi a cestami, tajemné budovy a hlavně ploty (opuštěné). Ale máme to bohužel dost z ruky, neboť jsme z Prahy a hra bude potřebovat dost práce na místě.
Takže, kdyby se našel někdo odtamtud, kdo by se k nám chtěl přidat, nebo kdo ví, kde by se našel opuštěný dlouhý plot (za který se smí) uprostřed lesa a třeba měl zájem podílet se na přípravě ambiciózního projektu, tak ať se ozve!
ahoj. Nevím, jestli vám to pomůže, ale co mě napadlo, jsou brdské zdi, což nevím, jestli může nahradit váš plot a vzdálenost od Prahy nebude o moc lepší
- ale napsat jsem to musel ![]()
Zkuste se podívat na [cache]GC25VTC[/cache]
Ahoj, díky za tip, ale my potřebujeme fakt ploty, drátěný, dlouhý a opuštěný.
Tady u nas u Stechovic je oplocena obora, do ktere se ale smi. Je to oplocene ale jsou tam udelane pruchody, kterymi projde clovek ale zver ne. Z Prahy je to kousicek ale oboru nemam detailne prolezlou, takze nevim presne kudy plot vede. Kdyztak napis SZ, popisu ti to presneji po telefonu …
P.S. - Tak jsem nasel i mapu, na ktere je ten plot zakreslen. Ma celkem asi 3km a okolo je jen les. Posli telefon, proberem to …