Zveme na letní tábor, více informací zde: http://www.sweb.cz/geokunzak
Přejeme všem krásné Vánoce a pevné zdraví nejen pro kešování v novém roce. Eva a Břeťa
Zveme na letní tábor, více informací zde: http://www.sweb.cz/geokunzak
Přejeme všem krásné Vánoce a pevné zdraví nejen pro kešování v novém roce. Eva a Břeťa
To nezní špatně. Máme to kousek. Tak že by? ![]()
okolo Kunžaku se super a v okolí moc keší.A mám to tam 12km takže učast samozřejmostí
Autorka mě o tomto eventu informovala už asi před měsícem, tak jsem si hned pěkně na dobu 20-28.8. naplánoval dovolenou :). Jojo, Česká Kanada mě nadchla už při Geochecku, rád si tu opět pobydu…
Děkuji kačerovi, který mi anonymně poslal nabídku vytvoření lepších stránek, než je nynější upoutávka na swebu. Protože se jedná o stránky dočasné, do doby publikace na gc.com, děkuji za nabídku a nechám tak. Podstatný je obsah a formu prosím odpusťte.
Fotku rybníka a tábora pošlu na vyžádání, není problém ![]()
Díky Eva
Na Komorník jedu dokonce teď na Silvestra:) Každopádně v létě bych se rád zůčastnil. Mám to tam opravdu kousek. Snad to vyjde.
Ten kraj okolo Kunzaku, Jindrichova Hradce, Dacic, Telce mam hrozne rad… pokud mi to cas, rodina a dalsi okolnosti dovoli, rad se zucastnim…
Diky za prima pozvanku…
Ahoj taky pořádáme tábory ale pro děti.Jen se tam nevěnujeme GC ale programu. Poslední roky nějak máme čím dal míň děti nějak už nedokážou skousnout spaní ve stanech s podsadou.Hold počítačoví děti.
Krasnej Vanocni darek…diky;)
Nové www stránky o akci u Kunžaku.Mrkněte:http://www.geokunzak.estranky.cz/
díky za info, převádím si ještě letošní dovolenou, takže bych ji mohl na to vypotřebovat ![]()
Pokud by to vyslo, rad bych se na Vas prijel podivat, prece jen ten Kunzak mam skoro "za humny" :-))
diky za info ,take bych se rada s detma zučastnila,snad čas vyjde.
Díky za info, vypadá to skvěle i kešulí je v okolí vcelku dost ![]()
Tak tahle akcička by se mi líbila.Ještě to prodiskutuji s rodinkou, ale rád bych se zúčastnil. Jirkabrda;)
Velmi lákavá pozvánka. Česká Kanada patří mezi naše oblíbenné destinace. Rady se take s mojí geokacenkou zucastnime. S vlastnim stanem. B)
Přátelé… máme volné normální stany, pokud vás to ekonomicky nepoloží, přihlašujte se do stanů s podsadou, jinak brzy vyhlásím full house na vlastní stany - prostor není nafukovací ![]()
Těšíme se na všechny a nezapomeňte mi napsat požadavky na [email protected] Pěkný leden, únor… přeje Slunicko3nec a Břeťa
Pro kolik lidi jsou ty stany s podsadou? Jsem letnimi tabory netknutá, bohužel. Stale mě odkládali pouze na zimni lyžáky ;).
Vzhledem k tomu, že léto ještě raději ani neplánuju, tak jsem zájem neprojevoval, ale jedna z úvah by to byla.
Můžeš sem napsat počet volných míst podle kategorií ???
Kapacita 27 stanů s podsadou, 10 míst pro vlastní stan.
Nyní obsazeno 13 stanů s podsadou a 8 míst pro vlastní stan - samí studenti, všechno je obsazeno na celých 7 dnů.
Zatím nevybírám zálohy - až v dubnu po vyvěšení listingu na gc.cz. Je možno přijet i na kratší dobu, po domluvě. Nyní se hlaste pouze do stanů s podsadou, ty dvě místa jsou hraniční s parkovištěm. Díky a těším se na ohlasy. Ahoj všem ![]()
Upravila jsem počet stanů na 27.