Levna a kvalitni GPS pro zacinajici cachery

Prodam Garmin 76 CS, Jedna se o jeden z nejvyssich outdoorovych modelu od Garminu. K GPSce je i drzak na kolo a kozene pouzdro. GPSka je velmi zachovalem a peknem stavu.

Prodam levne prijde mi zbytecne aby se mi doma jen valela, kdyz by nekomu mohla prinest zazitky z GC.

co je to levně?:wink:

Dbry den jaka by byla cena a prislusenstvi prave zacinam.

proč neskusíš konbinaci mobilní telefon s javovskou aplikací, třeba od bíleho vlka plus GPS BT přijímač. Investice nějakých 1500 Kč.

2 Pacifa: Kontaktuj me na [email protected] nebo ICQ 198-586-154 urcite se dohodneme.

No jak myslis kdo nikdy nezkusil outdoorovou GPSku tak se mozna s touhle trapnou nahrazkou smiri. Myslim si ze tech par korun za to mit GPSku urcenou pro GC stoji za to. Minimalne bych te chtel videt s mobilem na kolo :-). Klidne se prijdu podivat.

Pokud je název tématu "levna a kvalitni GPS pro zacinajici cachery" tak mobilní telefon s javovskou aplikací a GPS BT přijímač mi přijde výborná volba. Zejména pokud ten mobil již máš :slight_smile: Mám též Garmina a raději používám navigaci v mobilu. Ale je pravdou, že za deště a na kolo vítězí Garmin.

Držte se prosím tématu… Tím je DragonRiderův prodej Garmin 76CS a ne, jestli je lepší modul s javovým telefonem nebo turistický handheld.