Tak lidi, jak to vidite? Kdo hraje za levobrezni? Taky bychom si mohli dat nekde strategickou poradu.
Ahoj,
Jak jsem jiz psal, jako Malostranak se hlasim se k levemu brehu, skoro se ale bojim neco jeste napsat, aby zase kvuli tomu nejaci dalis lide neodesli z fora nebo rovnou neprastili s geocachingem, coz fakt nebyl umysl a dost me to mrzi
Nicmene k tve vyzve…Nejaka porada by se urcite hodila, zatim je nas ae ponekud malo safra ![]()
Jasně že se zapojuji-LEVOBŘEŽÁK. Koukam že Baluu a GiramoNdo už to rozjeli, takže do útokuuuuuuu ![]()
A nějaká tajná porada by se hodila. Alespoň poznat ty, kteří kopou za tento tým.
Jsem s vámi! O čem se chcete radit? Hlavně si můžem vyměnit nějaké “rychlejší” kontakty než tohle fórum, ať můžem bleskově fungovat.
Napada me zpusob bleskove komunikace. Dnes to jeste proverim a kdyz to bude fungovat, tak to rozjedu.
Vyborne! Hned jsem si taky bezel koupit do nonstop Tesca hromadu korespondaku
Ve skutecnosti se tesim, az
nejakou akci rozjedem, az bude fungovat tajny zpravodajsky kanal, dej vedet ![]()
Jako levobrezak se zapojuju do hry! Hrrr na ne ![]()
Možná je nás míň, ale jsou tu silné a hlavně aktivní komunity z Kladna, Plzně, Karl.Varů, možná ještě někdo ze severozápadu (mám na mysli Ústí n.L.), moje maličkost (můj lovecký revír je k vidění na mém profilu). A proto..nepřátel se nelekejme, na množství nehleďme… .
To nas zatim moc neni, kde jste vsichni karlovarsti, chebsti, plzensti a dalsi geohraci?
Tak dobre no… Chtel sem se infiltrovat k pravobrezni, ale jo, hlasim se k vam panove! ![]()
Tak jo! Jsem zde, Teplicak.
Jsem tu !!!
Taky se pridavam