barbie: a jste na te fotce oba, kdyz jste ten tym?
![]()
Tuhle diskuzi jsem začal jen kvůli tomu, že si myslím, že když už je něco "mrtvé" (=archivované) mělo by se to nechat odpočívat v pokoji ![]()
Jinak popel s sebou do Klánovického lesa nepotáhnu, takže jestli si bude BarbieTeam chtít něco sypat na hlavu, může si posloužit nasbíraným odpadem (který potom musí samozřejmě uklidit) ![]()
Můžete mi popsat, jak udělat ten FindStatExclude ? Manuálně se mi to měnit nechce, s každým novým MFPQ bych to musel dělat znovu.
EDIT: Mám to.
EDIT: Zůstane mi u kešky poznámka s tímto "FindStatsExclude", pokud mám při otevírání GPX nastaveno "database update options" na "always" ?
Tak se podle toho říď a ostatní nech, ať se řídí podle sebe. Fakt nevidím nic, čemu by logování téhle konkrétní cache mělo vadit.
Když je archivována keš do 80 km od mých HC, přijde email. Pokud keš není daleko, líbí se nám a je na svém místě, jdeme ji přednostně odlovit (než doopravdy zmizí). Uř se mně takto podařilo odlovit 3 archivované kešky. A nevidím na tom nic špatného, kdyby autor nechtěl, aby byla dále lovena, odnesl by ji nebo by o to někoho požádal.
K mému problému zobrazovaných virtuálek: Stačí v GSAKu kamkoliv do poznámky ("Add/Delete/Change note" u jakéhokoliv waypointu) přidat řetězec "FindStatsExclude" (bez uvozovek) a v makru FSG potom zaškrnout "Exclude locaionless caches". Mapu USA mám tímto hrdě prázdnou a až se tam budu chystat, tak nemusím počítat s výletem na Floridu a Missouri
Druhý problém s přepisováním je ještě jednodušší, stačí si takto upravenou kešku zamknout, zaškrnutím "lock" v editaci keše, což se hodí i u keší, které jsou na hranicích států a nejsou správně rozpoznány funkcí GetState (např. Gondor na Velké Javořině).
Nejen to, Daine, ale zároveň jsme rukou společnou a nerozdílnou ukládali obrázek z webky, log pak (jako vždy) psali střídavě, každý jedno písmeno B) Ale co naděláš, holt některé věci ve dvou jdou a v osmi už ne ![]()
Vím o několika archivovaných keší, které jsou na místě (dočasná archivace nebo neodnesená krabička) a až je najdu, tak si je s klidným srdcem zaloguju. Stejně tak i tuhle webovou mršku.
Virtuálky v cizích zemích nelovím, takže s tímhle morální problém nemám.
no ony ty veci jdou (nebo nejdou) uplne stejne ve dvou jako v osmi. zalezi jen na tom, jak urputne hajis sve zajmy ![]()
Proc myslis ze v 8mi ne?
Hele.. DikZaBod ..máš to přesně na 8 lidí..pokud nechceš psát mezery. Každěj si "logne" ![]()
barbieteam napsal/a:
log pak (jako vždy) psali střídavě, každý jedno písmeno B)
neuvazujete uz o rozsireni tymu o rodinny prirustek, abyste mohli napsat do logu aspon DIK
![]()
mitak napsal/a:
Druhý problém s přepisováním je ještě jednodušší, stačí si takto upravenou kešku zamknout, zaškrnutím "lock" v editaci keše, což se hodí i u keší, které jsou na hranicích států a nejsou správně rozpoznány funkcí GetState (např. Gondor na Velké Javořině).
Kese u kterych mam tuto poznamku zamcene nemam. Tento udaj se podobne jako upravene souradnice pri importu novych PQ neprepise.
Díky za cenné info.