Tak se tak koukam k nasim sousedum a co nevidim. Puvodni multina v Tatrach, ownerem dovezena na event v Blave a vesele si tam lidi loguji FI:
[cache]GC20DMT[/cache]
Tak se tak koukam k nasim sousedum a co nevidim. Puvodni multina v Tatrach, ownerem dovezena na event v Blave a vesele si tam lidi loguji FI:
[cache]GC20DMT[/cache]
kdyz je to bavi …
toto bola recesia
a mimochodom zachrana kesky pred znicenim
Inu, Slováci… ![]()
Ve Španělsku je to např běžná praxe. Jednou sem to udělal sám a zažil to i na eventu v Mikulovicich(PCE)
To, ze je owner inteligentne svebytny bych jeste pochopil, ale ze si to zaloguji i lidi, kteri na danem miste nebyli. Zrejme si za tech vic bodu koupi chleba. No radeji to uz dal nebudu komentovat.
Já to taky jednou udělal, a pak mě tak fackovala hanba (a peskovali přátelé), že jsem svůj FI změnil na WN log.
A velká voda tam nebyla?
Zajímalo by mě jak se touhle "recesí" zachránila ta zmíněná keška, která je mimo jiné od té doby nefunkční a pes po ní neštěkne…
No v podstatě jsem keš převezl,komorně vytvořil stejné podmínky pro velmi malou skupinku lidí(tři) a nechal je keš odlovit. Bylo to opravdu(z mého pohledu suchozemce)daleko. Ale projedte někdo ty Španělský pixly(viz. oblast okolo Lorete de mar)
Stejne podminky? Takze kes byla na souradnicich v listingu?
Ať si někdo loví keše třeba hráběmi, mě je to jedno.
nemyslis že tato poznámka je od tebe přinejmenším nevhodná vzhledem k tématu o kterém se tu už nejméně čtvrt hodiny bavíme Plho? ![]()
bertiku, kdyz je ti to vlastne jedno, tak proc o tom zakladas novy thready?
No, tohle mi připomíná logování na začátku mé kešky: [cache]GC2161Z[/cache]. To jsem vložil pár TB do své kešky a ještě před publikací ji už logovala spousta lidí na eventu 40 km od umístění kešky… Naštěstí všichni se pak alespoň na to místo podívali, což byla podmínka, abych jim uznal log
I když nakonec jsem to stejně nekontroloval…
Aby bolo jasno, príbeh tohoto logovania začal tak, že keška bola pri hladaní rizík pre niaky summit v tatrách, vyhodnotená ako nebepečná. Dozvedel sa o tom niaky známy jedného bratislavského kešera, ku ktorému sa tá keška dostala, no nemohol ju vrátiť, a keďže do Tatier cestu nemal, tak ju doniesol na event, kde sa mala dostať do rúk niekomu kto išiel do Tatier. To že si ju veľa ľudí zo srandy zalogovalo za nič zlé nepovažujem.
Kdyby si ji zalogovali ze srandy, tak to mozna udelaji do Logbooku a potom v listingu formou Write Note. To, ze to udelali formou Found It jasne dokazuje, ze jim slo hlavne o ty body.