Jak je možné logovat keše, bez toho abych navštívil gc.com a bez toho abych se přihlásil ke svému profilu?
Jak může zalogovat za poslední rok 11 keší, a navíc jako premium member někdo, kdo byl na svém profilu přihlášen naposledy v den své registrace v roce 2015 ?
Myslim, ze kdyz budu pouzivat oficialne schvalenou aplikaci, mohu kesku zalogovat, aniz by se posledni prihlaseni na web zmenilo. Ale nezkousel jsem to.
Myslim, ze kdyz budu pouzivat oficialne schvalenou aplikaci, mohu kesku zalogovat, aniz by se posledni prihlaseni na web zmenilo. Ale nezkousel jsem to.
A PM si také aktivuješ jen z aplikace? To snad ani nejde, ne?
To PM jde naprosto v pohodě, psal jsem o tom v jednom vláknu. Celá aktivace vč. zaplacení 709,-Kč trvala cca 10 sekund. Krom jiného je to asi nejlevnější legální nákup PM v České republice.
To PM jde naprosto v pohodě, psal jsem o tom v jednom vláknu. Celá aktivace vč. zaplacení 709,-Kč trvala cca 10 sekund. Krom jiného je to asi nejlevnější legální nákup PM v České republice.
To myslíš přímo z mobilní aplikace? Já to tam teda nikde nenašel.
Já si myslím, že to je tou appkou. Kdysi dávno jsem se přihlásil a od té doby už ne. A dokonce, když jsem měnil iphone za novější, tak se mi atm automaticky nainstalovala a taky jsem se nemuse přihlašovat. Ale jsem na GS serveru každou chvíli z pcčka a tak to nemám jak ověřit.
Myslím, že ti na to už odpověděl Gord. S největší pravděpodobností přístup k datům přes API nezmění hodnotu informace o posledním přihlášení. Ta se nejspíš mění jen při přístupu přes web. No a pokud někdo přes web nechodí a používá jenom tu aplikaci, tak je tu hnedle tebou popisovaná situace.
Myslím, že ti na to už odpověděl Gord. S největší pravděpodobností přístup k datům přes API nezmění hodnotu informace o posledním přihlášení. Ta se nejspíš mění jen při přístupu přes web. No a pokud někdo přes web nechodí a používá jenom tu aplikaci, tak je tu hnedle tebou popisovaná situace.
Logování přes API skutečně datum posledního přihlášení přes web nemění. Ověřeno.
Takže, jak psal Gord - oficiální appka, a:Drake, Locus, GeoGet a další, které používají API to nemění. Naopak c:Geo nebo GeoJarry, které nelegálně simulují prohlížeč, to mění.
EDIT: tak možná tak úplně neověřeno, protože v Groundspeaku ještě nepřišli na to, že Země je kulatá, takže při přihlášení teď je tam pořád ještě včerejší datum.
EDIT2: tak už i v Seattlu mají úterý, takže ověřeno :-)
Ale máš nastavené bydliště v Americe nebo v zemi, kde se platí dolarem, to se nepočítá.
Ona je otázka, jak je to s tím placením členství přes tu aplikací v Applu. Ani bych se nedivil, kdyby se ty "daně" do ČR, na které se odvolávají kvůli vyšší ceně zde neplatili, protože to za tebe zaplatí Apple, který sídlí v Americe a ty jen zaplatíš o něco vyšší kurz za dolar, případně nějaké poplatky Applu. Nevím, aplikaci neznám. Jen mi přijde divné, že to jde jen v aplikaci Applu, ale v Androidí ne.