logovani pred devatou

Pozor pri logovani nalezu v casnych rannich hodinach. gc.com bezi v pacifickem casovem pasmu a pred nasi devatou rano je tam jeste pred pulnoci, takze se k logu automaticky priradi vcerejsi datum - viz dnesni Toniho poznamka z terenu u Velke Husi cesty (jojo, muzu si za to sam, nemam tady provokovat s The Northern FTFer) nebo smazany Bruchyho mesicni log.

Nevim jde-li to ovlivnit pri logovani z WAPu, kazdopadne datum logu lze posleze editovat.

to mi pripomina, ako isty Haggaeus v hospode na geopive zacul, ze v sobotu sa chystame na FTF na Brdy a predbehol nas v piatok :))))))

:slight_smile: nojo, musel jsem si ten jeden mesic nezamestnanosti uzit, plna pulka mych ceskych FTF je z rijna.

Jeste zajimava vec: mam husi cestu na watchlistu a Toniho note mi neprisla mailem, pricemz mam pocit, ze se mi totez stalo driv, kdyz Toni nasel nejakou moji cache. Chodi vam ostatnim maily o tom, ze Toniczech nasel vase cache / cache na watchlistu, nebo je v nejakem “stealth modu”?

Taky mi to od Toniczecha nechodí. Když tak nad tim přemejšlim…

Zvláštní

vidim, ze tema uz trosku odbocila, ale logovanie pred deviatou, to je nejaka nova nocna kategoria?

Ja se taky podivuju, ze u tech mych “terennich” logu pak neni poznamka “posted by cellphone”, kterou nekdy vidam u jinych. Mozna to spolu souvisi. A co se data tyce, mam dojem, ze v tom wapovem rozhrani tam pro ne volba opravdu neni.