Lov na zirafy

Tak se mi nejak udelalo smutno, a ze nevite na koho jsem si vzpomel ? Na Vas, moje mile kamarady geocachery. Pocasi nestoji za nic, pololetni prazdniny uz davno nemam, telo je po chripce znacne zeslable a tak jedinymi svetlymi momenty je debata o geocachingu a svijanska jedenactka. Tak jsem to zkusil spojit dohromady a vysledkem je:

Lov na zirafy aneb neplanovany neoficialni pololetni pidieventek ve svijanskem pivovaru (resp. v hospode u pivovaru) v sibenicnim terminu - zitra, tj. 3.2. od 18:00.

N 50 34.390 , E 15 03.250

Ceka na Vas dobre jidlo a siroky sortiment zdejsich piv, cepovanych mj. do masivnich odmernych valcu s kohoutkem dole (tzv. zirafy).Zatim mam zamluveno 10 mist (1 stul), neni problem to po zavolani rozsirit na 20. (Informace pro nekuraky : sedi se normalne v hospode, tzn je tam nahuleno jako v kazdy hospode, mam prislibeno, ze pokud se uvolni salonek (ktery je rezervovan od 12:00) tam nas tam vrchni presune a byli bychom tak solo). Vzhledem ke zvolenemu mistu je akce vhodnejsi tudiz spise pro tatinky nez pro deti, ale aby nas netrapilo svedomi, muzeme tam domluvit nejakou  akci do budoucna treba jenom pro deti (nejaky napad bych uz mel).

Dalsi body programu : konkurs na posledni volne misto v teamu Paradiser na geomaraton [:D] , debata o shawkove napadu, hledani terminu na planovany event v MH, debata o FTF, krovi a demonologii [:D] , TB a GC discovery channel, pripitek na vecnou pamatku Geomyse Prvni, spolecny odlov GCYCQF, debata o Vyzve a Arturove hradu ... a tak podobne.

Ukonceni eventiku libovolne, cca kolem deseti jede vlak smerem na MB a bus do Jablonce. Sejit se koneckoncu muzeme i drive nez v 18 hod. (od 18:00 mame tu rezervaci)

Keskam zdar a tesim se zitra!

Wenny/ WMH 

Nami nami namiiiiii, skoda ze si nedam [:$] Ja este len s tou chorobou bojujema uzivam si antibiotika, ale Svijany teda mozem a zirafy tiez. Tak si to uzite [B]

Sakra, sakra ...

To jsou samé společenské akce ....

Jde to nějak moc rychle po sobě, ty akce :-) 

Jasná zpráva, žirafy my můžem taky! Takže  jsme tam zítra cobydup i s D@evo = 4 x.

A první pivko bude na Šamanovo zdraví !

Ahoj, je to opravdu dost narychlo. Dnes už máme na večer pozvané přátele, ale možná se na chvíli utrhneme.

Habibi

Ahoj,

na dnešek nic nemáme a už dlouho se sem navíc chystáme, takže se osmělíme a půjdeme na náš první geosraz [;)]

Medovi 

Vetsi dite slibilo hlidani mensiho, a tak uvidime, jak to dopadne…

Dakujem svijanskym zirafam za telefonicky pozdrav priamo z hospody, podla atmosfery, ktoru som zachytil po telefone, ste sa mali bajecne [:D]

Ahoj, dekuji srdecne vsem za ucast na tomto neocekavane neplanovanem eventiku !

Pokud jsem dobre pocital, bylo nas v jednu chvili vice nez dva tucty -  coz jsem opravdu necekal. Dokonce jsme probrali i vsechny bodu programu - konkurs na posledni misto na geomaraton probehl uspesne, shawkuv napad zasel sva seminka, termin na event jsme naplanovali, odlov GCYCQF byl uskutecnen, logbook popsan, TB a GC odhaleny a zvladli jsme i pripitek na Samanovo zdravi a dalsi na pocest Geomyse Prvni [:D]

No a v neposledni rade jsme rovnez skolili nekolik ziraf [:)][:)][:)]

Jeste jednou diky a tesim se na shledani u kesky nebo na dalsim eventu !

Wenny/ WMH

Ahojky!

Bavili jsme se skutečně skvěle.[:D] Dobře jsme se najedli (žádný tatar), pivka popily, o keškách popovídali, TB a GC povyměňovali, ty co tam nebyli jsme zdrbli. Žirafy za ouškama pošimrali, "kočí" Svijanským vozkou nepordli (ale žirafy chutily lepšie).[;)] Připili jsme na zdraví Šamanovi, na památku Geomyši Alejové I. a na zrození myši II. Potvrdilo se, že neplánované akce se mnohdy vyvedou lépe než dlouhodobě chystané. Sešlo se nás tolik, že salonek praskal ve švech. Jen jedna osoba, na kterou jsme se všichni těšili, dorazila až k pivovarské kešce, ale zbývajících asi 200 m už nepřekonala. Škoda haggaeusi, že Tě šipka nedovedla až k nám. [:'(]

Oli a Ivan 

Tři kačeři s žirafou - na geozdraví! 

Tak, tak, zábavy a domlouvání byl dostatek, kuchyně pivovarské restaurace je prověřená a neprodukuje žádné podivné masové kaše, ale poctivá jídla k vynikajícímu Svijanskému pivu :-)

Event ve Svujanech

Event ve Svijanech 

A poslední, pivo dělá hezká těla:

Pivo dělá hezká těla :-)

Díky WMH a ostatním za báječný eventík. Cestou zpět jsme, plni dojmů, ještě navštívili Prstýnek a Flétnu.

Odpoledne a vecer byli opravdu plodne, navsteva peti kesky a jednoho vice nez podareneho eventu. Diky vsem za milou spolecnost, jsem rad, ze jsem dorazil. Diky mafianum z MH za doprovod na Prstynek a skvelou navstevu Vetrne fletny, kde jsme se kolem pulnoci rozloucili. Svoje fotky z eventu jsem pridal do logu na nejblizsi, pivovarske kesce GCYCQF

Tak se tesim na pristi setkani at uz u kesky nebo u piva ;)

V intervalu vpravdě olympijském se mi po čase opět udělalo smutno - a že nevíte, na co jsem si vzpoměl ? No přece na tohle binárním prachem zaváté vlákno o žirafách.
A jak to tak pročítám, kacířsky mi přijde, že navzdory obecným proklamacím se více změnila podstata svijanského piva než geocachingu (tedy pokud tím geocachingem budeme myslet hledání krabiček a chození do hospod :wink: ).

A proto jsme spolu s kamarády připravili nostalgicko-sociologicko-chlastací remake aneb
Lov na žirafy po 4 letech!

Nicméně - poučeni vývojem (i krizovým) jsme uskutečnili několik zcela zásadních změn:
1/ šibeniční termín (tj. zítra 5.2.) zůstává, avšak zásadní změna je start již v 17:00 (sic!)
2/ rovnou jsem zamluvili salónek
3/ na "eventu" bude opět možnost za 250Kč koupit geocoin z Českého ráje (tehdy jsme pomalu ani nevěděli jak geocoin vypadá :smiley: ). Stále ještě nějaký coiny v zásobě máme (cca 35-40).

A drobné varování na závěr, pokud se rozhodnete přijet: bude to strašnej propadák. Pivovarská hospoda změnila provozovatele (v 22:00 nás nekompromisně vyhoděj), pivo už není co před 4 lety (a fakt to není "mediálním" tetrahopem) ale především(!) - bude tam řada podivných individuí, co budou nadávat, že už to pivo a geocaching zdaleka není co bývalo… :smiley: Tak bacha! :smiley:

Těšíme se zítra. Vzhůru na žirafy!!!

jen esli on uz ten geocaching neni natolik jinde, ze nikdo neprijde, pac nedostane ten bod :smiley:

No vo tom žádná :smiley:
Nicméně, jak je mým zvykem, po ekvivalentu odpovídající cce jedné naplněné žirafě svévolně každému prozrazuji finálky svých zapeklitých keší, anžto na ně nikdo nechodí (případně ani nemůže, když je owner línej a nevyhlašuje nějaké trapné rádobyFTF bitvy) :D:D, takže to je zase - na druhou stranu - několik potencionálních rychlejch bodíků v kapse… :smiley:

Wenny, přijali jsme pozvání rádi a na bodík kašleme, neboť geocaching je skvělá zábava a nejen o bodech! Naše těšení bylo na místě, velice rádi jsme se s vámi, bando jedna kačerská, viděli!!!:smiley:

Díky všem za pohodový odlov několika žiraf (raději nechci počítat kolik jich padlo), ačkoliv bez bodu a opět v šibeničním termínu, tak se dostavil přibližně stejný počet lidí jako při premiéře, což mě příjemně potěšilo…
Takže se těším za čtyři roky opět u žiraf! :wink: