Maďarsko a Slovinsko

Příští týden jedu navštívit tyto skvělé země, tak si chci trochu zakešovat. Máte někdo někjaké zkušenosti či typy, zejména v Maďarsku ? Ta jejich mapa je sice obstojná, ovšem na gc.com je registrováno cca 1/3 všech maďarských cache. A ta řeč… I když pojem geoláda pro geocache mne teda dostal ! Taktéž pokud chete někdo poslat TB na jih, mailněte mi, domluvíme se. Předpokládaná trasa Tábor - St.Pölten - Graz - Maribor - Ljubljana - Szombathely - Wien - Tábor.

Ve Slovinsku je cache poměrně málo, ale jsou, tak jsem zvědav.

Díky za tipy.

Ja jsem hledal podle gc.com.

Off topic: zastav se tam v libovolném hypermarketu Tesco, v cenách kolem 1000-1200 HUF (=120 Kč) tam mají tříputňový tokaj (Tokaj Aszu 3-putnos). Kup si. To je to jedine rozumne, co se da v Madarsku udelat.

Este Czabajku! :slight_smile:

Ja to zkousel v Egeru v “Udoli krasnych zen”. Docela humorna byla domluva s mistnim starikem, kdyz jsem potreboval projit pres jeho pozemek. Madarsky fakt neumim, ani nerozumim :-). Nakonec me pustil a kesku jsem ulovil GCH59E Nice Women's Valley (Traditional Cache) in Heves, Hungary created by starcus . Pak v udoli jeto doslova raj pro vinare.

Neboj, místní speciality k jídlu i pití znám velice dobře. Navíc se toho dá v Maďarsku dělat spousta a nejen tohle, hrubě to Maďarsko podceňuješ, udělej si tam výlet.
Mne spíš zajímalo jak je to s těma jejich cache, kterých jsou 2/3 neregistrovaných na gc.com.

S tym Madarskom presne ako hovoris. Ako keby Madar povedal, ze Cechy, to su knedliky, zeli, pivo a sup ho rychlo do Nemecka. :-))

Birne, ale s tym, ci nechavat TB v Madarsku by som si to velmi dobre rozmyslel. Predstav si, ze si ho niekto zoberie, da ho do cache, ktora nie je na .come. Niekto dalsi ho prenesie, owner ho bude vidiet v portfoliu cloveka, ktory nemusi vediet, kde TB naozaj je.

No vidíš, to s tím TB mne ani nenapadlo. Tak ho nechám někde v Rakousku.