Majitelé keší, kačeři, revívři: Líbí se vám bejkoviny, co tu pořád vymýšlí sobík? Pokud ne, dejme mu to pěkně najevo ;).
Me se Sobikovi bejkoviny libi. Obzvlast, kdyz mi ted nesmaze log plny smajliku a podobnych opicaren na jeho kesi.:):)![]()
Jak někdo má v podpisu: nevěřte kačerovi, který má více příspěvků než nalezených keší. Takže mu nevěřím a ignoruji. B)
to pussy_licker: co se přihlásit pod svým skutečným nickem?
to Kvapa: nesmažu, nějakou takovu reakci jsem čekal. Kupodivu to je docela čitelný, jen tam nevidím ty žabáky a barvičky… schází tam ale ty entity
to Galdra: moudrá to slova B)
No a jinak, já si nevšiml žádných bejkovin. Někdo snad jo?
sobikovi: nekteri jedinci zrejme maji ten pocit. Tezko rici, z ceho to pochazi, jestli z frustrace, ze oni sami v praci sem nemohou chodit z nedostatku casu, ci zda nemaji potrebu vsechno komentovat a u jinych jim to vadi. V kazdem pripade tu nikdo nikoho nenuti ani psat a ani cist, to by si dotycni meli uvedomit.
No tak jako tak to musíš očima přeskočit, ignore funkci fóra sem tu bohužel nenašel.
Což není konkrétně na sobíka.
Jenze on to tam ma proto, protoze zavidi ostatnim, protoze s nim si nikdo tolik nepovida.
Ale v zadnem pripade mi never! B)
Ty se vůbec neozývej, mám poměrně nutkavé tušení, že Tvoje příspěvky v drtivé většině byly vepsány do témat odborných jako je GeoGet a spol. Jak k tomu my obyčejní plkalové přijdeme?
Na jednom serveru kdysi za účelem netématického plkání vznikla sekce smetiště. Byla vybojovaná uživateli, od té doby je v zájmových sekcích klid a tláská se na smeťáku.
pussy_licker napsal/a:
Majitelé keší, kačeři, revívři: Líbí se vám bejkoviny, co tu pořád vymýšlí sobík? Pokud ne, dejme mu to pěkně najevo ;).
Milý sobiku, dávám Ti najevo, že se mi Tvé bejkoviny ve většině případů líbí a když ne, tak Ti na ně buď odepíši nebo ne. Podle toho, jakou budu mít náladu.
A až se zas potkáme někde u keše, můžem si dát pivo. To bych ostatně doporučoval všem zde diskutujícím, neboť mám pocit, že už z toho vedra blbnete.
A jakou sobikovu bejkarnu mas konkretne na mysli? Jedine co se mu da obcas vytknout (hlavne jako moderatorovi poradniho fora), ze si dost casto neodpusti jizlive poznamky na adresu tazatele.
Kazdopadne otevrit o nem vlakno a kritizovat ho tady? Ne dekuji. Navic kritizovat nekoho pod krycim nickem je u me srabarna, je to prece jen neco jineho nez pod pseudonickem publikovat nejakou "kontroverzni" serii.
Nehodlám tady nějak zásadně názory komentovat, jsem si vědom kritiky, ale otevřené a pravdivé…
Všichni znají můj obecný názor na dotazy na 1000x vyřčené a snadno nalezitelné. Stále se snažím najít cestu, jak nováčkům předhodit zásadní informace hned na začátku, ale bohužel bez odezvy… no a pak z toho pramení můj názor "O hrachu …" a "O perlách …" Možná poradnu moderuji trochu svérázně, ale myslím, že vždy jsem se snažil maximálně poradit nebo navést nováčky správným směrem. Jestli se to někomu tak zásadně nelíbí, napište adminovi a nechte mi odebrat moderátorská práva, je z toho neskočím z Nuseláku.
pussy_licker napsal/a:
Jak znam reviewery, tak se k tak ubohemu tematu vyjadrovat nebudou. Proc se snazis rozpoutat dalsi hon na carodejnice? Dela ti to dobre? Proc se neodhalis? Proc si to se Sobikem nevyridis osobne jako chlap s chlapem? Proc? Protoze jses srab! Howgh!
Mě se zdá že Sobík někdy dobře poradí.
No možná by to stejné někdo mohl dát najevo i pussy_lickerovi?..
Sobík možná občas střílí od boku (ne že by to v některých případech bylo od věci), ale přinejmenším se pod to, co píše a dělá, umí podepsat.![]()
alkes napsal/a:
No možná by to stejné někdo mohl dát najevo i pussy_lickerovi?..
Sobík možná občas střílí od boku (ne že by to v některých případech bylo od věci), ale přinejmenším se pod to, co píše a dělá, umí podepsat.
No ja si myslim, ze licker ani mozna nepocital s tim, ze se toto vlakno obrati proti nemu a misto kritiky sobika, tu bude kritika lickera (nebo mozna pocital, pac nemuze byt snad tak blby). Az na par prispevku je to vesmes tak.
Jak se mi libilo, ze rozviril hladiny ceskeho geocachingu tim obrazcem, tak ted je myslim zase v kategorii anonymniho sraba.
Jak ma radiozurnal sveho pana Kukacku tak ma tohle forum sve Sobikovy, proc ti to vubec vadi PussyLizatko?
sobikovi napsal/a:Možná poradnu moderuji trochu svérázně, ale myslím, že vždy jsem se snažil maximálně poradit nebo navést nováčky správným směrem.
HOWGH
Mě se teda ty jeho bejkoviny líbí.
REVIZ:…i ty bejku :D:D
Sobík reaguje správně !!!