Nafasovali jsme data, takže jsem vrátil kešky do mapy. Doufejme, že teď budou aktualizace častější.
Něch jsou vypáleny tři oslavné salvy k oslavě tohoto udatného čin:)
Supeer, díky ![]()
Hurá. Díky všem, kteří se o to zasloužili.
A konečně, teď když nejdou filtry u BM na gc.com, tak se tohle hodí.Díky
Děkuji. Když to vypadá s daty pro mapu slibně, bylo by možné implementovat uživatelské uložení pozice a měřítka mapy?
Dále bych se chtěl zeptat, zda by bylo možné opravit/odstranit ten řetězec znaků adcb, který se plete do stránky nálezů a je i součástí údajů při exportu.
Ještě jednou děkuji.
Po dvou měsících jsme jednou dostali podruhé data. Nadšení a optimismus bych si schoval až je budeme dostávat pravidelně a v kratších intervalech alespoň pár týdnů.
Stav aktuální mapy je v url a tak je možné si to uložit do záložek. Uživatel si tak může uložit co chce a kolikrát chce. imho by to mělo stačit. Pokud to nestačí, tak bych rád znal nějaký zásadní důvod.
Super a moc dik za vydrz v boji o data ![]()
alkes napsal/a:
Hurá. Díky všem, kteří se o to zasloužili.
To podepisuji :)![]()
Díky ti "Geobože". Všem, kteří se o to zasloužili patří velké dík.
Tak na tohle jsem čekal opravdu dlouho, teď je mapa konečně použitelná. Všem kdo se o to zasloužili moc děkuji!
No, zda se, ze se s GS da jednat. Ja uz myslel, ze se na nas uplne … (ignoruji). Diky GS a diky vsem kteri do GS stourali aby to z nich vypadlo.
skusal som od Bryana z Groundspeaku zistit, ci je mozne "automatizovat" ziskavanie dat pre mapu, odpoved je: Unfortunately, at the moment, there is no other way to generate the data. - Bohuzial momentalne nie je ina cesta ako generovat data.
To jako, ze az si nekdo z GS na nas udela cas tak vygeneruje data pro CR a posle je na gc.cz? Pokazde?
To mi skoro pripada, ze napsat sql dotaz a nasledne ho hodit do nejakeho gpx generatoru a to cely dat do skriptu co by automaticky mejloval mi prijde stejne casove narocny jako jedno vygenerovani dat. Holt ale vygenerovat data asi muze neprogramator, pac na to nejspis maji nejaky nastroje, ktery se nauci ovladat kazdy. A programatori ladi webove rozhrani… (ktere po nedavne zmene asi ma jeste nejake mouchy.)
Podle informace co mám by si na nás měl udělat čas vždycky v pondělí.
Neuvěřitelné se stalo realitou. Pondělí je tady a s ním i aktuální data od groundspeaku.
No, to už je důvod k oslavám. Třikrát sláva všem zainteresovaným.
V takový úspěch jsem už ani nedoufal. Móóóc děkujeme všem co se na tom podíleli. Odvedli dobrý kus práce.
Vodnik60 team napsal/a:
V takový úspěch jsem už ani nedoufal. Móóóc děkujeme všem co se na tom podíleli. Odvedli dobrý kus práce.
hurááááá kdyby to šlo dal bych Vám geomedaili a těm z GC asi taky ale ještě bych je nerad přechválil aby nespychli
Cením si nezištné práce všech zúčastněných a proto DĚKUJI!