Ahoj.
Rád bych se zeptal jestli je možno nějak nastavit, aby se zobrazovalo "jméno keše" a nikoliv "číslo". Ulehčilo by mi to výrazně orientaci ve vytisknuté mapě.
Díky
Ahoj.
Rád bych se zeptal jestli je možno nějak nastavit, aby se zobrazovalo "jméno keše" a nikoliv "číslo". Ulehčilo by mi to výrazně orientaci ve vytisknuté mapě.
Díky
Předpokládám, že tím číslem keše myslíš, takové to černé číslo v žlutém kolečlu. Pokud ano, tak si mapu více nazoomuj (přibliž), čísla ti zmizí a objeví se ikonka dané kešky…
Pokud myslíš jiné číslo, tak se omlouvám za nedorozumění…
číslo je odkaz na tabulku pod mapou. je to právě kvůli tomu, že názvy přímo v mapě by zabraly moc místa.
Ať zoomuji jak chci, tak tam mám pořád jen černé číslo v bílem rámečku ![]()
Chápu, že číslo je kvůli přehlednosti, ale třeba Geokuk má přepínač zda zobrazit nebo nezobrazit celý název, resp. lze dokonce i název formátovat k obrazu svému.
Tak teď jsme z toho zmatený - o jaké mapě se tu bavíme a kde najdu tu tabulku?
Je to vlákno k Geogetu, takže já mluvím o exportu Geogetu do jeho ‘cache mapy’
![]()
To jsem pochopil, jen mě zmátla bíla kolečka - já je mám žlutá a haluma mluví o nějaké tabulce, tu tám nemám prozměnu vůbec…
Jj, tak už je mi to jasné, žlutá kolečka signalizuje silně zakeškované místo. Když zazoomuješ, až se ti zobrazí ikony jednotlivých keší, tak stiskni ‘show names’ tlačítko (hned pod Tools) a následně refresh. Mapa ti zůstane inteligentně zobrazena přes celý monitor, ale přibude ti vpravo na okně rolovátko, a když odroluješ tak uvidíš co?
Aha, děkuji ti, zase jsem chytřejší…
Z odpovědí nevyplývá žádné řešení jen konstatování. Mám tedy brát odpověď jako "nelze"?
Tak jeste jednou. Primo v mape se nazvy nezobrazuji, kvuli neprehlednosti. Zobrazuji se pod mapou v samostatne tabulce, spolu s par dalsimi informacemi.
Co je a co není nepřehledné bych prosil ponechat na uživateli
Takže nelze. Díky za odpověď.
Snad si nemyslis, ze ja to vsechno delam pro vase krasne oci? Existuje jeden hlavni uzivatel, pro ktereho to cele delam, a ten si to zkusil, jak to vypada, kdyby se tam psaly nazvy. A prohlasil o tom, ze je to nepouzitelne. ![]()
To bych si ani netroufl pomyslet
Jen jsem hledal nějaký fígl jak to zprovoznit
Když nejde tak nejde. Díky.
Figl je jednoduchy - do toho javascriptu to doprogramovat.