Našel jsem pár keší během výletu do Londýna. Když jsem ale nahrál seznam nálezů tady na stránkách, tak se na mapě červené tečky neobjevily a v seznamu to vypadá jako na přiloženém obrázku. Dělám něco špatně?
Dík za odpověď.
To že se nezobrazuje text je vlastnost, tam se dotahují názvy keší podle wpt z naší databáze, takže jenom ty v čr. Jinak na mapě http://www.geocaching.cz/mapacr.php?uid=6446&typ=evropa nějaký puntík plusmínus v místě londýna vidím.
Tak to je normální podvod, když jsem se koukal, tak tam žádný puntík nebyl!
Myslel jsem, že to má nějakou souvislost s chybějícím názvem.. no nic.
Dík za rychlou reakci.
Mám stejný problém s keší [cache]GC16AHH[/cache] - přesně na hranici, vedená jako v Německu. Na mapě ČR se mi neobjevila, i když na mapách ostatních jsem viděla puntíky i dál za hranicemi.
Mohl by mi ji prosím administrátor také dokreslit?
Zdravim,
díky za prima práci.
Pokud se netahjí souřadníce cachí podle toho, co zadají uživatelé, ale jen ČR, pak mi připadají mapy "Evropa" a "Střední Evropa" trochu zbytečné…
Nešlo by aktualizovat seznam tahaných cachí podle toho co mají uživatelé v nálezech?
Díky
Osik
Tu věc mezi ušima- hmmm a kterou- já na ni nemám nikde manuál
Jestli nějaký máš- můžeš napsat- třeba za něj bude i více lidí docela povděčno Pert :D:D:D
Výtečně. Prima dotaz. Vlez na úvodní stránku pomocí tlačítka [color=blue]Domů[/color] vlevo nahoře a tam najdi skoro celý červený odstavec [color=blue]Co a jak v geocachingu[/color] - [color=red]základní informace a postupy, vhodné zejména pro nováčky (ale nejen pro ně)[/color]. To zmáčkni a zkus číst, až to dočteš, ptej se, čemu nerozumíš Další věc - píše se cache nebo česky keška.
Přeji úspěšné lovy.
Zdravim,
nabyvam dojmu, ze pouze GCxxxx nestaci, je nutno zadat i nazev a souradnice. Pravdepodobne se tyto informace davaji do vnitrni databaze kdyz si nekdo nahraje GPX, v TXT to neni.
A muj dotaz zni: nebylo by mozne rozsirit prasing TXT na