Mapa nálezů

Našel jsem pár keší během výletu do Londýna. Když jsem ale nahrál seznam nálezů tady na stránkách, tak se na mapě červené tečky neobjevily a v seznamu to vypadá jako na přiloženém obrázku. Dělám něco špatně?
Dík za odpověď.

To že se nezobrazuje text je vlastnost, tam se dotahují názvy keší podle wpt z naší databáze, takže jenom ty v čr. Jinak na mapě http://www.geocaching.cz/mapacr.php?uid=6446&typ=evropa nějaký puntík plusmínus v místě londýna vidím.

Tak to je normální podvod, když jsem se koukal, tak tam žádný puntík nebyl! :slight_smile:
Myslel jsem, že to má nějakou souvislost s chybějícím názvem.. no nic.
Dík za rychlou reakci.

Taky jsem ho tam musel dokreslit :slight_smile:

Mám stejný problém s keší [cache]GC16AHH[/cache] - přesně na hranici, vedená jako v Německu. Na mapě ČR se mi neobjevila, i když na mapách ostatních jsem viděla puntíky i dál za hranicemi.
Mohl by mi ji prosím administrátor také dokreslit?:wink:

Mám hloupou otázku. Kde takovou pěknou statistickou mapku seberu?

http://www.geocaching.cz/nalezy.php

Díky. Kudy se k tomu člověk dokliká, když nezná tu adresu?

Když si přečte návod, tak to tam najde;).

Tak tak, "Návod" má odkaz vlevo nahoře. (blbuvzdorná poznámka :))

Zdravim,
díky za prima práci.
Pokud se netahjí souřadníce cachí podle toho, co zadají uživatelé, ale jen ČR, pak mi připadají mapy "Evropa" a "Střední Evropa" trochu zbytečné…
Nešlo by aktualizovat seznam tahaných cachí podle toho co mají uživatelé v nálezech?
Díky
Osik

Také mám stejný problém, dokonce se dvěmi :frowning:

Tu věc mezi ušima- hmmm a kterou- já na ni nemám nikde manuál
Jestli nějaký máš- můžeš napsat- třeba za něj bude i více lidí docela povděčno Pert :D:D:D

ahoj.jsme tady nový.jak funguje to hledání keschu.mam na vigaci,a cot ed kdyz chci taky hledat?

Výtečně. Prima dotaz. Vlez na úvodní stránku pomocí tlačítka [color=blue]Domů[/color] vlevo nahoře a tam najdi skoro celý červený odstavec [color=blue]Co a jak v geocachingu[/color] - [color=red]základní informace a postupy, vhodné zejména pro nováčky (ale nejen pro ně)[/color]. To zmáčkni a zkus číst, až to dočteš, ptej se, čemu nerozumíš :slight_smile: Další věc - píše se cache nebo česky keška.
Přeji úspěšné lovy.

A co třeba si přečíst úvodní stránku, kde je hafo odkazů s radami?!?! B) :smiley:

EDIT: >zlicinaci< Máš rychlejší připojení :smiley:

hm, ale porušil jsem trest, který jsem si dal :slight_smile:

Tak jsem našla další 3 keše v Německu, do nálezů se mi nevygenerovaly, tak jsem waypointy zadala ručně. A na mapě zase nejsou.:@
Co dělám špatně?

A pokud tenhle dotaz zase někdo přebije dotazem, kde najít seznam kešů, tak ode mě dostane kopanec po síti.:wink:

Auuuuuu, to bolí:@

Zdravim,
nabyvam dojmu, ze pouze GCxxxx nestaci, je nutno zadat i nazev a souradnice. Pravdepodobne se tyto informace davaji do vnitrni databaze kdyz si nekdo nahraje GPX, v TXT to neni.
A muj dotaz zni: nebylo by mozne rozsirit prasing TXT na

GC12345;2008-05-31;Nazev cache;50.12345;15.12345

Diky

Osik.