Můžete mi tady prosím někdo poradit, jak bych se mohl dostat za rozumný peníz (půjčit, prodat, pronajmout, stáhnout)… k turistické (nebo alespoň podrobnější) mapě Norska? Můžete odpovědět i přímo na mail jirka11150@seznam.cz. Děkuji.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
To by se nam taky hodilo : )
Predem diky.
Hele to by mě taky zajímalo, taky bych to moc potřeboval, tak dej prosím vědět. Dík moc
Kuba
můj email: [email protected]
Nasel jsem pres nilgiriho stranky (http://nilgiri.sweb.cz) tuhle mapu: http://www.gps.no/anm/templates/?a=590&z=12 Bohuzel me nechodi. Rozchodim ji do MapSource, ale kdyz ji natahnu do gps (60Csx) tak se mi tam proste neobjevi :( Vidim jen obrysy map. listu, ale mapu ne...
Jestli na to nekdo prijdete, dejte vedet..
Tak jsem to rozlouskl. Problem byl ve spatnem nastaveni meritka v mape. Vyresil jsem to takhle:
1) mapedit: spojeni vic img souboru do mensiho poctu MP souboru
2) Editace souboru - zmena paremetru Level0 na hodnotu 17 a Level1 na hodnotu 16
3) cGPSmapper: prevedeni do img souboru
4) export do mapsource
Pak uz to v gps jede.
Jedina nevyhoda je, ze se v mape nemeni detaily podle meritka, ale to, myslim, ani v te puvodni.
Kdyby nekdo chtel, muzu poslat takhle upravenou mapu poslat mailem (zabalena cca 3.2MB)
Jarda
Wow, skvele!
Vcera jsem se pokousel nejak tu mapu do GPS naladovat, ale je toho na me moc, bude skvele, kdyz ji posles na dawee/zavinac/centrum.cz.
Za Babky dekuje David
Pokud nevadí mel bych take zajem o zaslani mapy. Adresa [email protected] předem dekuji.
Plachtak
Je. To je fajn. Letos se tam chystáme. Kdyby to bylo alespoň trochu možný, prosil bych taky o zaslání. Na adresu [email protected]
Předem Díky
Michal [:D]
V případě, že by byl zájem, mám k dispozici TOPO50 mapu norska, je to 20 “CD” , resp. 20 instalátorů na jednom CD, celkem to má asi 400MB. Velmi detailní, jestli routovatelná, nevím, v době, kdy jsem ji potřeboval, jsem ještě neuměl obejít Mapsource ochranu routování a pro mojí stařičkou Vistu byla moc veliká. Kdyžtak sem zítra hodím screen.
Ahoj, budu ti vděčný, pokud ji někam nahraješ. Šlo by to?
Mam ted v tom trochu zmatek, jestli všichni, kdo mapu chtěli, ji již dostali, protože se mi asi tři lidi ozývali přes ICQ… Pokud má ještě někdo zájem, kontaktujte mne, buď sem, nebo ICQ, či mailik… díky
Měl bych taky zájem, předem díky. [email protected]
Kdybych taky poprosil, mohl bych se s prosbou o mapu taky připojit? Díky předem. [email protected]
Takze, pro vsechny, kdo me kontaktovali pres ICQ a meli by zajem o mapy, otevrel jsem FTPko, kde jsou ke stazeni, prosim, poslete mi soukromou zpravu a ja vam dam pristup.
Diky
Borek za Geoanimals
Pro Bořka. Měl bych velký zájem o mapu Norska pro Garmin 60CSx. MOhl bych ji od tebe nějak získat? Díky. Tonda. [email protected]
Ahoj, taky bych měl zájem o mapu Norska.
Za Stechy Team: petr(tecka)stecha(zavinac)seznam(tecka)cz
Díky moc!!!
Mohl bych také poprosit…
wimpinx(at)volny.cz
Děkuji W.