Dnes jsem si všimnul, že u mého v mapě u mého TB jsou místa navštívených špatně očíslovaná. Přesněji o 2. Tzn. že poslední navštívené místo je označen jako 7, ale přitom je to jeho páté místo.
Doufám, že jsem to dobře popsal. Ještě link: http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=2556091&page=1
Já jsem zase začal vozit s sebou a tedy i logovat coin, jako měřící. Loguju přesně v pořadí, v jakém jsem cache navštívil. Když ale navštívím více cachí v jeden den, v mapě jsou očíslovány v přesně opačném pořadí.
Mně se tohle stalo u eventového coinu - vložil jsem na event, ale nakonec jsem před tím jel ještě na jiný, takže se coin přemístil z eventu č2. na event č.1 a pak zase na event č.2 - což ti dá přesně ten rozdíl dvou míst. Vzhledem k tomu, že ta místa jsou identická, tak se na mapě překrývají a tenhle přesun nepoznáš.
Analogicky se mohlo stát, že jsi vložil TB do první keše, další nálezce ho omylem vložil do další keše a zpět do téhle a pak zase do té následující a log smazal - poznal bys podle mailu.
Citecka: nejak nerozumim tvemu komentari. Jsi si opravdu tak jist(a), ze pises ve spravnem tematu?
Zde se resi mapa u trasovacich predmetu, kterou ja osobne pouzivam pro zobrazeni meho "pruchodu" v mape u TB, pripadne si stahuji soubor do Google Earth a vidim (respektive do ted jsem videl), poradi kesek, ktere jsem navstivil. Priste bych tedy doporucil radeji dvakrat premyslet, nez napsat nejakou ptakovinu za kazdou cenu
BTW ted me tak napada, nehonis nahodou ty pocet prispevku? :D:D:D
Podle me se to stane, kdyz u trasantu pribudou dva placed logy v jednom dni. GS to asi neumi spravne radit a nebo to radi presne naopak (to nemuzu posoudit, u meho TB mam max. dva v jednom dni, ale prave jsou taky spatne).
Vidim to na chybu na serveru, se kterou nic nenadelame.
S474N má recht; koneckonců jsem si jen povzdech - ale taky se zaháčkoval v týhle diskuzi, abych na ní nezapomněl a našel jí pozdějš, kdyby tu měl někdo nějaký řešení (přes mé příspěvky", páč jméno a umístění rozhodně zapomenu). Takže tak.
Jestli je to tímto zmatkem v grabování a ukládání - jakože asi ano - stejně kulový ošetřím. Hm.
Spíš by bylo lepší kontaktovat groundspeak, aby vytvořil na profil prvek, který měří sám vzdálenosti od kešek, které si navštívil. Ať je klidně jen pro PM, ale ať to je. Je jedno, jestli si koupíš TB nebo jestli si to zaplatíš PMkem.
Celkově by mohli ty statistické prvky více propracovat. Konec konců o tom z velké části geocaching je.
Mě se zase u mého GC ( http://www.geocaching.com/track/map_gm.aspx?ID=2439377 ) po poslední odstávce na gc.com přehodily čísla pozpátku. Taky nechápu proč čísla z map odebírají logy "discovered", myslím, že málokoho zajímá, kolik lidí vidělo jeho tracking item ale dost ho zajímá v kolika byl krabkách a kdo ho mezi nima posouval. Jeví se mi to jako trochu nesystémovej bordýlek