Pro ty, kdo neví, jak to funguje: Nainstalujte si GC Map Enhancments, vlevo dole kliknout na nastavení, pak na Manage maps a vložit následující kód a potvrdit :)
Jdou přidat i ostatní vrstvy z Mapy.cz....
PS: Jestli už to tu někdo dával, tak se omlouvám, na fórum už nějaký ten rok nechodím ;)
Onehdy jsem se pokoušel o to samé (neúspěšně, měl jsem někde chybu). Jen doplním, že musíte používat Leaflet a ne Google mapy, jinak vám to nebude pracovat.. ;) Snad to vydrží...
Pro ty, kdo neví, jak to funguje: Nainstalujte si GC Map Enhancments, vlevo dole kliknout na nastavení, pak na Manage maps a vložit následující kód a potvrdit :)
Jdou přidat i ostatní vrstvy z Mapy.cz....
Fantazie, skvělá práce! GME je bezva rozšíření a používám ho už dlouho a teď nemá chybu :) Díky moc!
GME už mi delší čas nešlo. Teď jsem ho nainstaloval znovu a jde. Měl jsem tam toho víc, třeba i vrstvu turistických cest, ale když jde dát přímo česká turistická, není to třeba. Pokud vím, nikomu se dosud české mapy ze Seznamu přidat nevedlo.
Jen je třeba pokud někdo používá i GCLh, v něm vypnout přidávání map, protože to předělá na své. ideální by asi bylo tyto dva skripty spojit do jednoho.
Jak jsi to tam dostal? Mě odmítá chrome jakékoli rozšíření, které nepochází z jejich obchodu.
Já se u toho na nějakou dobu zasekl... až jsem si o tom něco přečetl.
Tohle by mělo fungovat. Soubor s rozšířením si uložíš do PC. V prohlížeči chrome vybereš možnost Nástroje > Rozšíření. Stažený soubor přetáhneš do chromu na stránku Rozšíření. Zobrazí se ti dialogové okno s oprávněním. Zvolíš Instalovat a už to tam máš. :)
Já se u toho na nějakou dobu zasekl... až jsem si o tom něco přečetl.
Tohle by mělo fungovat. Soubor s rozšířením si uložíš do PC. V prohlížeči chrome vybereš možnost Nástroje > Rozšíření. Stažený soubor přetáhneš do chromu na stránku Rozšíření. Zobrazí se ti dialogové okno s oprávněním. Zvolíš Instalovat a už to tam máš. :)
Dávno vyzkoušeno. Nebere mi to. viz obr. (nejde to aktivovat)