Neví te někdo proč mi MS nezobrazuje vlastní symboly? Prostě nejsou v menu výběru symbolu. Menu mi končí čísly. Přitom mám v adresáři "D:\Dokumenty\Můj Garmin\Vlastní symboly trasových bodů\" několik bmp ikon.
Navíc je zvláštní, že když ten adresář vymažu, tak po spuštění MS se adrsář vytvoří i s 8mi png ikonami (modrá kolečka). Ale ani ta v MS nevidím. Verzi mám 6.15.3
Díky Nejsem sám. Dnes jsem se setkal s tím samým problémem. Taky mám verzi 6.15.3. Dával jsem ten samý dotaz na path.cz.
Ani odinstalace a nová instalace nepomůže.
Custom waypoints funguju aj v 6.15.3. Len ich musite nakopirovat priamo do adresara Garmin. A pravda ale je, ze nie vzdy sa natiahnu, zatial som ale neprisiel na to, cim to je. Proste raz tam su a ked spustite MS znovu tak nie su. Potom zasa su
Nahral jsem to primo do GARMIN, zkousel nekolikrat. Nefunguje. Zkousel jsem i dalsi umisteni.
../GARMIN/MapSource/
../GARMIN/MapSource/Custom Waypoint Symbols
../GARMIN/Custom Waypoint Symbols
Ani jeden adresar nefunguje. Kam to presne nahravas?
Zaujimave. Ja mam ikony priamo v adresari Garmin, vo formate bmp a idu.
Pri exporte z GSAKu zmiznu ale po rucnom nahrati exportovaneho suboru su zasa tam
Tak len pre zaujimavost, u mna to funguje uplne inac:
1 plati
2 ja mam povodne ikony .bmp, je pravda ze tam nefunguje transparentne pozadie (zobrazuje fialovu farbu) ale ikony .png moj Mapsource totalne ignoruje.
Ted jsem to zkousel, nahral jsem ty .png do
Dokumenty\Můj Garmin\Vlastní symboly trasových bodů\
a v Mapsource ver. 6.15.6 se zobrazovaly stale ty z BMP. Tak jsem ty .bmp smaznul z znova pustil Mapsource a uz jsou v nem ty pruhledne..