Mapsource - změna značky trasových bodů

Ahoj, mám MapSource ver. 6.14.1. V zásadě všechno chodí jak má, ale rád bych se zbavil těch děsných vlaječek, které se objevují na místech trasových bodů, když kreslím novou trasu. Mě se to zatím nepovedlo, ale možná jen nevím, jak na to.
Díky za radu :slight_smile:

Menu
Upravit/Nastavení
Trasový bod/Symbol

Vyber si co se ti libi.

Kéž by to fungovalo. To platí jen pro první další bod zlomu, další už je zas vlaječka. Aspoň u mě to tak funguje :frowning:

Sorry, mozna chyba nekde jinde. Me to s tim nastavenim funguje pro vsechny body, akorat jsem nezkontroloval verzi. Ja mam 6.15.3.
Je pro tebe problem si udelat upgrade, kdyz te to trapi?

Ahojky.
Souhlasím s maxipsem, u mne to funguje jak popisuje vyse a to mam nejnovejsi verzi.

Právě jsem updatoval na verzi 6.15.4. Bohužel beze změny. Pokud umístím pomocný bod trasy na bílou plochu bez podkladu, pak se respektuje nastavení ikony, které jsem udělal v menu. Ale jakmile ťuknu na zalesněnou plochu, nebo jiný podklad, skočí tam vlaječka. Když se plánuje po delších úsecích, je to jedno, ale když děláte něco složitějšího na menším prostoru, nebo v méně podrobném měřítku, je to problém, bo se to celé stává nepřehledným.