Přestaly mi fungovat mapy.cz v mapách na geocachingu. Zobrazuje mi to pouze kešky bez mapového podkladu. Vždy jsem to dělal podle návodu zde: Mapy.cz na mapách geocaching - georabbits.cz
Teď to prostě nefunguje. Nevíte návod, jak to zprovoznit.
Fungují ty zatracené mapy.cz někomu? Dnes jsem se je pokoušel nastavit podle odkazu v prvním postu, ale mapový podklad se na GC.com nechce ukázat. Definice vypadá tako
Nefunguje protože to Seznam zakázal. Bavíme se o tom v sousedním vlákně. Nefunguje nic, co bylo založeno na stahování dlaždic a zobrazování jinde než na mapách.cz.
muzete mi prosim nekdo poradit, jak docilit toho, abych na mape videl to ozubene kolecko, kde se nastavuji mapy? Kolecko mi zmizelo a prestaly fungovat mapy, ktere jsem mel rad(nemluvim o mapach seznamu) a pravdepodobne bude potreba mapy smazat a pridat znovu.
Nastavení tam pravděpodobně máš pořád, jen se nezobrazuje jako kolečko, ale prázdný čtvereček (alezpoň tak to mám já). A mapy.cz jako podklad už nefungují dobře dva roky.
To Beetovy: kolecko tam bohuzel schovane neni - v okoli meritka nejde najit bod na ktery by se dalo kliknout a nastaveni otevrit.
To Archi1: bohuzel nepomaha(Dělej to podle podle návodu georabbits.cz. Nejdříve je potřeba do prohlížečů nainstalovat doplněk.,), to jsem zkousel opakovane a kolecko furt nikde.....
Jestli se ti zobrazuje rámeček, ale není v něm ozubené kolečko, podívej se znova na návod od georabbits.cz., tam na mapce je zobrazený rámeček a v něm to ozubené kolečko je, Tak na své mapě klikni do místa, kde má být to kolečko.a zobrazí se další okno s konfigurací pro mapy.
Na mpce je videt jen meritko mapy, ramecek opravdu neni a ani nikde v okoli meritka mapy neni zadne "prazdne" pole na ktere by se dalo kliknout a nastaveni map vyvolat jako drive.
Na mpce je videt jen meritko mapy, ramecek opravdu neni a ani nikde v okoli meritka mapy neni zadne "prazdne" pole na ktere by se dalo kliknout a nastaveni map vyvolat jako drive.
Taky jsem si kdysi vymazal cookies (díky CCleaner) a nastavení map zmizelo. Mám Firefox 134.0.2 a to nastavení mám i vpravo nahoře (Geocaching Map Enhancements) viz. obr.1 a po kliknutí vyskočí nastavení obr.2, tak to popisuje přehledně georabbits.cz
Diky vsem, podarilo se mi. Problem nakonec zjisten a byl v tom, ze ackoliv jsem nainstaloval script MAP enhancement, tak se nespoustel. BYlo nutne tapermonkey zapnout v developerskem modu, v extensionech a posuvnikem script zapnout. Pak se objevilo kolecko s nastavenim a tim padem je sprava map mozna.