Mapy Shocart do Garmina?

Ahoj.

Chtel jsem se zeptat, jestli je mozne namisto Topo Czech v1 (1990kc) do Garmina 60CSx nahrat pres Touratech Quo Vadis mapy od Shocartu (60kc/ks) a vyuzivat na techto mapach vsechny funkce Garmina (samozrejme s vyjimkou routovani)?

Zatim se naviguju s PDA (HP hw65150 a pouzivam TomTom pri prijezdu autem, SmartMaps s Shocartem pri prichodu pesky a BeeLine pro dohledani. 

Pripadne bych byl rad kdyby mi nekdo zkuseny napsal v cem jsou podle Vaseho nazoru Topo Czech v1 lepsi nez Shocart. Dival jsem se na teto strance http://www.garmin.com/cgi-bin/mapgen/webmap.cgi?p=52101121&u=1&z=8&w=480&h=360&rz=0&k=1&sc=1 jak vypadaji, a moc me to neoslovilo, prijde mi to strasne neprehledne.

Diky za odpovedi.

To z proncipu možné není, Garmin podporuje POUZE vektorové mapy a používá svůj proprietární formát. Touratech Quo Vadis jsou mapy bitmapové…

Co se týče toho webovského prohlížeče TOPO Czech, tak ty mapy v GPS (mám Garmin GPSMAP 60CSx) vypadají mnohem lépe než tam - přehledněji a hezčeji :wink: (subjektivní názor, samozřejmě :slight_smile:

[quote] Dorcadion: To z proncipu možné není, Garmin podporuje POUZE vektorové mapy a používá svůj proprietární formát. Touratech Quo Vadis jsou mapy bitmapové... [/quote]

Tak ted jsem zmaten--na tomto obrazku v tomto clanku se pise, ze bitmapove mapy se do Garmina dostat daji...

To je ale nejake PDAcko, ne klasicky outdoorovy handheld. Pokud mas Garmin iQue a mozna i dalsi PDA modely, tak se asi da, pokud mas ale treba 60CSx, Vistu. Legenda, atd., tak rozhodne ne.

Problém je, že to je iQue, což je podle všeho nějaké specializované PDA (Palm) na navigování - viz. http://canadianmaps.ca/PathAway/PW_Palm.htm (cca. ke konci stránky)

Outdoorové Garminy podporují jen vektorové mapy... 

Aha, tak pak uz je to jasne. Diky za vysvetleni.

BTW nevite nekdo o nejake pujcovne kde by se dal 60CSx na par dni pujcit na vyzkouseni?

Myslel jsem skutečně "pravé" outdoorové GPS, nikoli Garminovské PDA, které mimochodem za moc nestojí... :) Krome toho např. TOPO CZ vypadá na PC i v GPS ještě lépe :) Obzvláště s neoficiálnímy "typy"... A hlavně vektorová mapa je mnohem lepší než bitmapa, umožňuje plynulé zoomování v rozsahu metru až stovek km. Neměnil bych za ¨bitmapu ani náhodou (byť klasické mapy KČT 50 a  Geodézie 25 mám moooc rád)...