mapy v profilu

Ahoj,
do prifilu si odehrávám statistiky a mapy nálezů pomocí programu GeoGet a jeho doplňků. Asi před měsícem mne však začala ,zlobit, mapa krajů. V některých krajích se špatně, popř. vůbec, nezobrazí nálezy, přestože ve výpisu nálezů u mapy je vše v pořádku.
Nevíte kde by mohl být zádrhel?
díky JIRKA.CZ

Asi si zobrazujes mapy nekoho jineho, ne?

Mapu někoho jiného nezobrazuji. Vše fungovalo dobře. Až jednou jsem hctěl odehrát nálezy na profil a u mapy krajů nastal problém. Soubor-šablonu ,template, mám však pořád stejnou jako když bylo vše fungovalo dobře, nijak jsem se v něm nehrabal a omylem nic nepřenastavil. Když jsem svůj soubor template půjčil kolegovi, nahrál se mu profil v pořádku včetně mapy nálezů v krajích. Tak nevím. :frowning:

jirka.cz:

A muzeme se na to spolecne podivat.

OK, až budeš mít chuť, uvítám pomoc! :wink:

Ahoj,
můžu mít taky dotaz?
Začátkem srpna jsem byl v Černé Hoře a Srbsku. Po zalogování a vygenerování statistiky na profil se mi na mapce evropy nevybarvily tyto dva státy. V seznamu vedle mapy ale jsou (zkoušel jsem vygenerovat mapu světa, ale tam se mi taky nevybarvily).
Nevíte někdo, co s tím? Jak tu mapku vybarvit?
Předem děkuji za odpověd.

1. v geogetu je máš jako nalezené?
  2. vygeneroval a nahrál jsi opravdu nové statistiky z GG na profil?
  1. ano, v geogetu je mám jako nalezené
  2. opravdu jsem vygeneroval nové statistiky a nahrál je na profil

Vedle mapy ve výpisu ty dva státy mám zapsané i s odlovenýma keškama, ale mapka se prostě nevybarvila… :frowning: