Master of Mystery #8 - Brno

Ahoj, nemáte někdo zájem společne vyluštit tuto zajímavou keš, popřípadě i jinou keš v Brně? Ráda luštím mysterky , ale samotnou mě to zas až tak nebaví. Pokud by někdo měl zájem, tak se ozvěte v tomto příspěvku nebo na ICQ. :wink:

Já bych ti doporučil, aby sis je vyluštila sama :slight_smile: Nejsou vůbec obtížné…a jsou tam samé zajímavé kousky. Uvidíš, že tě to bude bavit a po vyluštění poslední budeš moci být na sebe hrdá, že jsi to zvládla sama. A pokud by náhodou byl nějaký problém, tak se klidně ozvi :wink:

Já vím, že nejsou těžké… já už ji mám skoro vyluštěnou… s jedním písmenkem sem si teda musela nechat poradit. A hrdá na sebe určitě budu až ji vyluštím… :slight_smile: jen mě napadlo, že by to nemuselo být špatné přemýšlet nad nějakou mysterkou ještě s někým… Bylo by víc nápadů a šlo by to určitě rychleji…

Ale asi máš pravdu no… je lepší si to vyluštit sama, aspoň se nemusím na nikoho spoléhat a můžu luštit, jak se mi jen bude chtít a u každé vyluštěné na sebe budu moct být patřičně hrdá… :wink:

… hrdá … ale sama viď? :wink:

Já bych teda společností na luštění především těch vícehvězdičkových šíleností nepohrdla. Pokud teda je ještě zájem, tak bych si vyčlenila jeden dlouhý zimní večer v týdnu :p.

vzdycky plati ze vic hlav vic vi. a i kdyz vic hlav vymejsli vic blbosti, nakonec to k necemu povede. a je to lepsi nez se nad tim trapit v singlu..