My už jsme si místo na stan zajistili ;o)) už je jen něco málo přes 20 volných míst pro stan, takže neváhejte dlouho… ;o)
tak som sa nechal strhnut Lucecitkou a tiez som sa prihlasil. Btw mam 1 volne miesto v stane, aby sa nemuselo platit dalsich 8 EUR. Toz sa radsej prihlaste na stranky eventu, aby neboli problemy s ubytovanim ![]()
a ako si to tak podrobne citam, hlaste sa okamzite na stranku eventu, lebo tie miesta na stany fakt nebudu, mizne to rychlo.
plus je prihlaseny uz aj CITO event, ktory bude na druhy den po Megaevente - GC1053C MPGO 2007 - CITO - (Cache In Trash Out Event) in Nordrhein-Westfalen, Germany created by GeoLogistics Ruhr
Tak uz jsme taky nahlaseny, jedeme geovozem (kde mame predbezne nahlasenyho jednoho Nektara) a uz se zaciname tesit! ![]()
Ahoj,
vypada to luxusne, taky vyrazim, tak hledam ke komu se vmacknu
ma jeste nekdo misto?
aktualny stav:
Lucecitka a Imagine, auto ano volne miesta 2, stan ano
Saman, stan ano volne miesto v stane 1
adp, stan ano volne miesto v stane 1
Dorcadion, stan ano volne miesto v stane 1
Barba, auto ano volne miesta 3, stan ano volne miesto v stane 1
Dain, auto ano volne miesta 3, stan ano volne miesto v stane 1
Milancer, auto ano volne miesta 3, stan ano volne miesto v stane 1
Dandra, auto ano volne miesta 5, stan nie
Yeleni 2 ks, auto ano, volne miesto 1, stan ano
S tymi autami to je spisane len na zaklade poznatku kto ma auto, nie kazdy s nim bude chciet ist, pisem to tu preto, aby sme sa nejako zorganizovali.
Predpokladam, ze s Dandrom pojde v aute ja, Dorki, adp., (otazka je ci aj Milancer a Barba, potom tie dve auta padaju…)
btw predbezne planujeme vyrazit vo stvrtok vecer (aspon cast s Dandrom).
My autem určitě pojedeme. Měl by s námi jet ještě Rosomák2, čekáme jak si to rozmyslí, pokud by náhodou nejel tak upřesníme kolik volných míst v autě máme…
Myslím, že vyjet ve čtvrtek večer je rozumný nápad - taky jsme o tom uvažovali - že by z toho nakonec opravdu byla česko-slovenská delegace? I ty vlaječky můžeme vyvěsit… ;o))
Jak pise Saman, pokud se najdou dalsi spolucestujici beru auto, jinak se snad k nekomu vmacknu. Odjezd ve ctvrtek vecer vyhovuje.
Uz se tesim:-)
no ja planuju se k danovi taky dostat :)) jinak volne misto ve stanu ne. predbezne jsem dohodnuty s danem. jeho chrapani jsem schopny prezit.
vy ostatni jste mnohem horsi :))) jinak odjezd ctvrtek bych videl jako nutnost - prece jen je to dalka.
Cela oblast kolem Bochumi je tvorena megalopoli Essen-Koeln-Dusseldorf-Duisburg-Dortmund. Moc si tam nedovedu predstavit opravdu hezkou pixlu, na ktere jsme zvykli u nas. Na tech 40 novych ani moc zvedav nejsem. Nehodlam stat frontu na logbook. Proto se mi prubezne patecni a nedelni kesovani cestou na a z eventu jevi jako rozumny napad. V opacnem pripade by to byla jen nudna 8hodinova cesta po dalnici. Najdeme nejakou rozumnou cestu treba kousek podel Ryna. Kde jinde popit ryzlinku ![]()
uz se taky zacinam tesit, event sam o sobe me zas tak moc nelaka, spis je to pro mne zaminka pro cestu
Me ctvrtek taky vyhovuje, takze schanim volen misto ve stanu a volnem misto v aute
vzhledem k tomu ze s tema autama ja zatim zmatek, takze se vmacku ke komukoliv, kdo budem mit misto
Jdu se prihlasit ![]()
jen se prihlas, ono se to stejne bude muset konkretne resit az tak posledni mesic.
To je fakt - před tím Mega-Eventem bysme se mohli všichni nějak sejít a dohodnout se, kdo s kým pojede v autě a tak… A nebo se to vyřeší tady přes fórum - to už je jedno ;o)
Mhhhmm, laka mne to, ale jeste vas (zaslouzilych kaceru) tolik a dobre neznam, tak nevim… Mam pocit, ze to bude jako megamamuti mraveniste, kde budou fronty na vsechno kombinovane s matejskou pouti. Jak tu spravne poznamenal nekdo, budou se stat fronty na logbook, a cachovat se bude mezi dalnicema huste krizujici cilovou oblast… Uvidime, rad bych jel ale nevim, jestli se mne nekdo ujme (do auta, stan si klido vezmu svuj). Zatim zdar. SeE
vitani su stari, mladi, muzi, zeny, deti, starci, zasluzili, nezasluzili, proste vsetci, neries to ![]()
no asi bude, ale jak poznamenal adp. - o tom eventu to neni. to je jen zaminka pro povoleni, abysme mohli na prodlouzeny vikend odjet pryc a kesovat. :)) a co se tyce kesi na miste, uvidime