MHD

Vsiml jsem si, ze v Praze jsou pri maximalnim meritku zobrazeny stanice metra. Nebylo by mozne, aby byly zobrazeny i pri mensich meritkach, pripadne si zvolit, zda je chci zobrazovat ci ne?

A neslo by doplnit i ostatni zastavky MHD? Pokusel jsem se kdysi navazat podobne tema s Ropidem, ale na 2 maily se ani nenamahali odpovedet, tak jsem to vzdal. Pokud by se ozval webovy server, treba by na to slyseli.

S Ebikovou pomoci jsem dal dohromady vsechny zastavky prazske MHD jako POI v GPX. Pro kazdou zastavku je jeji jmeno, cislo a seznam autobusu, tramvaji, lanovek, privozu, ktere tam stavi. To by se mi na mape libilo. Takhle musim hledat nejblizsi zastavku budto na mapy.cz nebo ve sve GPS.

To metro je přímo vlastnost mapy, takže nemám možnost to ovlivnit. Kdysi jsem uvažoval zobrazovat v mapě turisticky zajímavé body (nádraží s odkazy na idos, hrady,…), ale jediný rozumný zdroj, který znám a který by asi připadal v úvahu byl poi.cz a pokusy se s nimi dohodnout vždycky nějak vyšuměly :frowning:
Když budu mít legální zdroj dat, tak by se časem mohly nějaké body (zastávky,…) do mapy dostat.

Prosím Tě, 2 dotazy. Dá se to někde stáhnout? :smiley:
A pokud ano, jak tzo nahrát do Beeline? S kolegou jsme řešili jak nahrát poi zastávky autobusu z poi.cz a nešlo nám to :frowning: A v Praze se to celkem docela mega hodí…